“Den mest overraskende positive oplevelse i 2024 - vores varmeste anbefalinger !”
Anmeldelse af Cinco

Cinco
nr. 37 af 910 Restauranter i Århus
Udmærkelsescertifikatet
Beskrivelse: Tag med os på opdagelse langs Amazonfloden og de sydamerikanske kyster og glæd dig til en madoplevelse fuld af intensitet, smag og varme. Hos Cinco tager vi udgangspunkt i nordiske råvarer og forvandler dem til en autentisk sydamerikansk madoplevelse. Glæd dig til varmen og intensiteten fra det sydamerikanske køkken kombineret med Nordens lækre og friske råvarer.
Restaurantoplysninger
Anmeldt 16. december 2024

Det er meget sjældent at vi oplever et sted som overrasker så positivt så mange gange. Vi bestilte de 13 serveringer og det var en udsøgt fornøjelse hele vejen igennem - både serveringen og smagen. Igen og igen kiggede vi på hinanden efter den første og bid og måtte bare sige "wow" !!!
Kombiner det med at prisen er absolut rimelig for den fantastiske kvalitet og oplevelse, så er giver vi de varmeste anbefalinger !
Bemærk - det er vidunderligt krydret, så drik øl eller cocktails til :-)
Ps. At vores tjener tilmed på charmerende vis både hyggesnakkede og præsenterede maden på en vidunderlig blanding af engelsk og dansk gjorde det kun endnu bedre. Held og lykke med din eksamen :-)

Dato for besøg: december 2024
    • Stemning
    • Mad
1  Tak, Lars B
Morten Perdersen, Direktør hos Cinco, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. december 2024

Kære Lars,
Tusind tak for din fantastiske feedback! Det gør os utroligt glade at høre, at jeres oplevelse hos os blev årets mest positive overraskelse. Vi er meget stolte over vores 13 serveringer, og det betyder alverden, at I nød både smagen og serveringen.

Det er skønt at høre, at vores tjener gjorde oplevelsen endnu mere mindeværdig med sin charme og blanding af dansk og engelsk – vi skal sørge for at give lykønskningerne videre til eksamen!

Tak for jeres anbefalinger og for at bemærke vores krydrede retter – vi er helt enige i, at øl og cocktails er perfekte følgesvende. Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 27. november 2024 fra mobile enheder

En forunderlig spicy og krydret rejse i 13 retter spændende ingredienser og kombinationer af smagsindtryk. Klart et besøg værd og alle pengene værd

Dato for besøg: november 2024
Tak, Astrid T
Morten Perdersen, Direktør hos Cinco, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. december 2024

Kære Astrid.

Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse! Vi er så glade for, at du nød din kulinariske rejse gennem vores 13 retter, og at du fandt både smagsindtrykkene og kombinationerne spændende.

Det betyder meget for os at høre, at du synes, det var alle pengene værd – vi stræber altid efter at give vores gæster en unik og mindeværdig oplevelse.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen til endnu flere smagsoplevelser. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Jeg ønsker dig en fortsat dejlig aften herfra :-)

/Cinco Aarhus Rune

Anmeldt 23. november 2024

Det var en af verdens fedeste oplevelser med det lækreste mad og den bedste service, jeg nogensinde har oplevet i hele mit liv. Menuen var fantastisk fra start til slut, og selv et år efter har jeg lyst til at tage afsted igen og genopleve den magiske fødselsdagsaften.

Indretningen og atmosfæren var noget helt særligt – jeg blev fortryllet, allerede fra det øjeblik vi blev vist til vores bord.

Jeg kan varmt anbefale stedet, hvis du ønsker at blive forbløffet og forkælet med mad, der stimulerer alle dine sanser, og en oplevelse, du vil drømme om længe efter.
jeg lavede kun denne profil for at skrive dette

Dato for besøg: december 2023
    • Stemning
    • Mad
Tak, NSK_DK
Morten Perdersen, Direktør hos Cinco, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. november 2024

Hey du!

Hvor er det en fantastisk anmeldelse! Det er så rørende at høre, at du har haft en uforglemmelig oplevelse hos os, og vi er utrolig glade for, at både maden, servicen og atmosfæren levede op til dine forventninger.

Vi bliver virkelig glade af at læse, at vi kunne skabe noget magisk for dig – det betyder alverden for os. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber, at vi kan byde dig velkommen tilbage snart til endnu en helt særlig aften!

Du ønskes en fortsat dejlig dag herfra

/Cinco Aarhus Rune

Anmeldt 23. november 2024 fra mobile enheder

Fantastisk mad. Vi fik meny 13 retter og cocktail. Alt velsmagende og spændende små anretninger. Cocktail passede til de forskellige retter. En rigtig god oplevelse.

Dato for besøg: november 2024
Tak, Helle K

Kære Helle.

Tusinde tak for din fine anmeldelse og for alle de rosende ord!

Vi stræber altid efter at det hele passer sammen både i forhold til mad og drikke, så vi er rigtig glade for at I oplevede det samme.

Vi håber snart at se jer igen, og så håber jeg at det bliver lige så fantastisk med mad og drikke som sidst :-)

Du ønskes en dejlig dag herfra

/Cinco Århus Rune

Anmeldt 16. september 2024

Vi havde en helt uforglemmelig aften. Maden var ualmindelig skøn. Vi følte os hensat til en sydlandsk sommeraften. Dejligt med så engageret personale.

Dato for besøg: september 2024
Tak, Camper00982340999
Morten Perdersen, Direktør hos Cinco, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. september 2024

Hej Camper00982340999,

Tusinde tak fordi du har brugt tid til at vurdere din oplevelse hos os, og for den flotte anmeldelse.
Det sætter vi stor pris på!

Vi er glade for at høre at du havde en fantastisk aften og oplevelse hos os. Det varmer vores hjerter.

Vi håber på snart at kunne byde jer velkommen igen!

Du ønskes en dejlig dag.
Nicoline//Cinco Aarhus

Indberet svar som upassende

Rejsende, der kiggede på Cinco, kiggede også på

Har du været i Cinco? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering