Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Torben L

Suverænt serviceniveau

5,0 ud af 5 boblerAnmeldt for 5 uger siden
Top service!
Vi var der i forbindelse med deltagelse i cykelløb.
Vi havde en del specielle ønsker til mad og diverse andre småting. På intet tidspunkt har vi mødt andet end JA - selvfølgelig kan vi hjælpe med det!
Vi blev mødt af smilende personale lige fra receptionen til restauranten til baren til rengøringspersonalet.
Badeværelserne er af lidt ældre dato, men alt virker perfekt - selv brusehovedet, der ellers på mange hoteller altid er kalket til. Udsigten ud over vandet er fantastisk
Dato for ophold: september 2024
Værelsestip: Vælg et værelse med udsigt over vandet!
Rejsetype: Rejste med familie
5,0 ud af 5 boblerVærdi
4,0 ud af 5 boblerVærelser
5,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerRenlighed
5,0 ud af 5 boblerService
5,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
Svarede for 4 uger siden
Kære Torben,

Tusind tak for din fine anmeldelse af både os som facilitet, men også de ansatte.

Vi er glade for at i har følt jer godt behjulpet, her på Helnan Marselis.

Vi håber i havde en skøn tur tilbage til København!

Du ønskes en dejlig dag.

Med venlig hilsen,
Helnan Marselis
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Refusionsberettiget
Anmeldelser (1.146)
1.147 resultater
21-26 af 1.147 anmeldelser
Anmeldt for 5 uger siden

Hotellet er rigtig fint til prisen, dog trænger det lidt til en kærlig hånd rundt omkring. Det værelse vi fik var med handicapvenligt toilet, dette er super for handicappede, men det lækre og eksklusive går lidt af oplevelsen.
Beliggenheden er dog unik, og at starte dagen med et havdyp 25 m fra ens værelse, og kaffen på terrassen med havudsigt efter gavner oplevelsen.

• Rejsetype: Rejste som par
Tak, 266nielss
Marselis Aarhus, Gæsteservice/reception hos Helnan Marselis Hotel - Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede for 4 uger siden

Kære Niels,

Tusind tak for jeres anmeldelse af hotellet.

Vi er glade for at i havde et skønt ophold og tog brug af alle de skønne muligheder.

I ønskes en dejlig dag.

Med venlig hilsen,
Helnan Marselis

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 6. september 2024

Hyggeligt anneks, super smuk udsigt, meget venligt personale. Savnede mere økologi til morgenmaden (eksempel ost, marmelade, smør) og noget soya yoghurt. Dejligt der var Havremælk, så kunne jeg få en kop kaffe. Hurtigt tjek ind og ud. Rene værelser.

• Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Christina J
Marselis Aarhus, Gæsteservice/reception hos Helnan Marselis Hotel - Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. september 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse.
Dejligt at du har nydt dit ophold.

Vi går videre med dine inputs til morgenmadsbuffeten.

Med venlig hilsen
Helnan Marselis Hotel

Anmeldt d. 6. september 2024

Et dejligt stille og roligt hotel, en venligt personale. Dog var morgenmaden 2 helt forskellige oplevelser på de 2 dage, fra mega godt og stort udvalg, til lidt trist og meget lille udvalg på morgenmaden sidste dag.
Men vi tager nok chancen anden gang.

Ole.

Rejsetype: Rejste med familie
Tak, OleM418

Hej Ole,

Tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at se, at I har nydt jeres ophold.
Det ligner bestemt ikke vores morgenmadsbuffet, at der mangler udvalg til jer.

Vi ser frem til at tage imod jer en anden gang.

Med venlig hilsen
Helnan Marselis Hotel

Anmeldt d. 2. september 2024

Gammelt hotel der bærer præg af slidtage og nogle år på bagen. Der er meget lydt på hotellet og man er ikke i tvivl hvis naboen er i bad eller er på toilet. Pyntepuder på værelset var IKKE rene men de bliver smidt på gulvet alligevel. Morgenbuffet var stor og pænt varieret og det meste virkede frisklavet.

Dato for ophold: august 2024
  • Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Paradise07820553175
Marselis Aarhus, Gæsteservice/reception hos Helnan Marselis Hotel - Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. september 2024

Kære Paradise,
Mange tak for din feedback, den er vi glade for!
Vi er kede af at ikke alle elementer på vores sted, har været tilfredstillende, men vil selvfølgelig gå videre med dette og sørge for forbedring indenfor de parametre vi kan justere på.
Vores hotel er af ældre alder, det lægger vi ej skjul på, så naturligvis vil her være mere lydt, end på et nybygget hotel kan man sige. Vi håber dog at I har nydt jeres ophold på trods, og ønsker jer en rigtig dejlig dag.

Anmeldt d. 2. september 2024

Fantastisk beliggenhed, interiør er fint omend outdated, rengøring også ok, venligt personale også med ankomst midt på natten, fin morgenmad med passende udvalg. Når jeg befinder mig i udkanten af Århus, trækker det meget ned at jeg betaler 120 kr for 8 timers parkering.

Dato for ophold: august 2024
Rejsetype: Rejste som par
Tak, torbenj2014

Kære Torben
Tak for din feedback, den er vi rigtig glade for :)
Det er dejligt at læse at I har nydt godt af vores dejlige beliggenhed, og har syntes godt om personalet og vores service.
Parkering hos os kan tilkøbes via QR-kode, og koster DKK 100,- for 24 timer. Har du benyttet dig af anden betaling herfor, er det selvfølgelig beklageligt, da vi netop tilbyder en meget tilforladelig form for betalingsparkering.

Vi håber at måtte byde velkommen igen en anden gang, og ønsker jer en rigtig dejlig dag.