Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vi var glade for selve opholdet. Super fint sted. Dog lidt ærgeligt at ankomme til en kold pool når vi forinden ringede for at høre hvordan det var mht til en 1 årig. Vi fik afvide den var egnet til baby og opvarmet.. lidt ærgeligt når det var derfor vi valgte dette ophold
Værelsestip:Opvarming af pool
Rejsetype: Rejste med familie
Service
Problemer med denne anmeldelse?
Svarede 18. okt. 2023
Hej Cecilie
Vi er glade for at selve opholdet har været fint. I forhold til poolen er dette selvfølgelig en rigtig ærgerlig situation. Vores pool er opvarmet til omkring de 28 grader. Vi skal selvfølgelig ikke som receptionister stå og vejlede i om en pool er varm nok til en baby. Det eneste vi kan sige er; at babyer er velkommen i poolen.
Indberet svar som upassende
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Skøn udsigt til vandet, rolige omgivelser med Dyrehaven i gåafstand. Gode senge med fine dyner og puder. Super dejlig morgenmadsbuffet, hvor der ikke manglede noget. Yderst venligt og behageligt personale.
Spørg Jill S om Helnan Marselis Hotel - Aarhus
Tak, Jill S
Marselis Aarhus, Gæsteservice/reception hos Helnan Marselis Hotel - Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. oktober 2023
Hej
Mange tak for din fine anmeldelse, det betyder rigtig meget for os, at i har haft et dejlig ophold. Vi er selvfølgelig rigtig glade for, i kunne lide vores omgivelser, senge og personale.
Vi håber at kunne byde jer velkommen en anden gang.
Indberet svar som upassendeTak. Vi sætter pris på din feedback.
beliggenheden var perfekt ikke langt til centrum af byen udsigten fra værelse vågne til solopgang ud over havet pæn ren på værelse/hotel alt personale venlige/smilende hjælpsom morgenbord var super lækker havde fantastisk ophold kommer garanteret igen Mvh De 4 fra Esbjerg
Værelsestip: at det er tilladt at havde hund med på hotel
Rejsetype: Rejste med venner
Spørg BenteS352 om Helnan Marselis Hotel - Aarhus
Tak, BenteS352
Marselis Aarhus, Gæsteservice/reception hos Helnan Marselis Hotel - Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 10. oktober 2023
Hej Bente
Hvor er vi glade for, at du hos os har kunne koble helt af og komme lidt væk fra hverdagen. Vi er så glade for, at vores omgivelser og hotel, kan give en sådan følelse. Også mange tak for de søde ord om personalet, vi lægger virkelig en dyd i, at give vores gæster den bedste oplevelse. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage en anden god gang.
Indberet svar som upassendeTak. Vi sætter pris på din feedback.
Ældre skønt hotel med fantastisk udsigt fra værelset. Der er stor og varieret morgenmadsbuffet. Hotellet ligger i gåafstand til den Uendelige bro og Marselisborg Skoven. Man skal betale for parkering.
Dato for ophold: august 2023
Spørg Marianneheje om Helnan Marselis Hotel - Aarhus
Tak, Marianneheje
Hej Mariannne
Mange tak for din anmeldelse og fine rating. Vi er glade for i har haft et dejligt ophold og nydt hotellets lokation. Vi håber at kunne byde jer velkommen tilbage en anden gang.
Indberet svar som upassendeTak. Vi sætter pris på din feedback.
Min mand og jeg elsker Aarhus og har derfor været vidt omkring på byens hoteller, men Helnan Marselis blev på vores ophold i perioden 4 -6. oktober vores yndlingshotel; receptionen går en ekstra mil for dig, personalet i køkkenet er super søde og sengene er behagelige.
Eneste ulempe er, at man skal gå lidt, når man kommer med offentlig transport, men lidt ekstra skridt skader ikke ligefrem din sundhed ;) Så vi overlevede.
På værelser med havudsigt er udsigten fænomenal og at åbne døren og falde i søvn til lyden af bølgeskvulp er ren lise for sjælen.
Tak for et fantastisk ophold
Spørg Nanna K om Helnan Marselis Hotel - Aarhus
Tak, Nanna K
Marselis Aarhus, Gæsteservice/reception hos Helnan Marselis Hotel - Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. oktober 2023
Kære Nanna,
Tusind tak for din feedback og de søde ord - det sætter vi enormt stor pris på :-)
Super dejligt, at i nyder det her hos os. Vi håber meget på at se jer igen.
Hav en dejlig søndag,
Venlig hilsen Helnan Marselis Hotel
Indberet svar som upassendeTak. Vi sætter pris på din feedback.
Vi har været på hotellet mange gange, og alt er hver gang super lækkert, personalet er altid meget venlige og imødekomne, fantastisk morgenbuffet, og dejlig mad i restauranten - alt er godt, og vi kommer helt sikkert igen (og igen) :-)
Dato for ophold: september 2023
Rejsetype: Rejste med familie
Spørg Lars Q om Helnan Marselis Hotel - Aarhus
Tak, Lars Q
Marselis Aarhus, Gæsteservice/reception hos Helnan Marselis Hotel - Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. oktober 2023
Kære Lars,
Tusind tak for din feedback, og de søde ord - dem sætter vi stor pris på! Skønt, at i nyder det her hos os, og vi ser frem til at byde jer velkommen igen :-)
Hav en dejlig aften,
Venlig hilsen Helnan Marselis Hotel