2 personer kigger på dette hotel
Priceline215 US$
Hotels.com215 US$
StayForLong217 US$
Vis 16 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Anmeldt d. 20. marts 2023

Skønt hotel, vi kommer helt sikkert igen. Lækkert værelse med den mest fantastiske udsigt. Vi nød at der var 2 lænestole med bord. Meget meget lækker morgenmad så lækkert med sauna, pool, dampbad sent om aftenen.

• Rejsetype: Rejste som par
Tak, Sisse T
Marselis Aarhus, Gæsteservice/reception hos Helnan Marselis Hotel - Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. marts 2023

Hej Sisse,
Mange tak for din skønne anmeldelse, den varmer :)
Vi er så glade for at I har nydt det, og håber at må byde velkommen igen en anden gang.

Rigtig god dag.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 19. marts 2023 fra mobile enheder

Mulighed for parkering mod betaling, eller er der mulighed for at parkere gratis langs Strandvejen.
Smilende, engageret og imødekommende personale.
Værelserne er af ældre dato, interiøret har charme og passer smukt til hotellet.
Finishen af maling, lofter og lister kunne trænge til en kærlig hånd.
Værelser findes med og uden havudsigt.
Altan skydedøren er utrolig stram og svær at få op.
Der forefindes ikke The eller kaffe på værelset (ved udtjekning informeres der om at dette er tilgængeligt i lobbyen)
Værelser findes med brus eller badekar.
Der er diverse sæbe og toilet artikler / føntørrer tilgængeligt.
Værelset er rummeligt og pænt rengjort.
Dobbeltsengen skiller ad / idet det er 2 enkelte senge der blot er sat sammen uden vedhæftninger.
Der forefindes 2 ekstra hovedpuder, dyner og puder er af middel kvalitet, disser er ikke fluffy og lækre.
Værelset har en meget smal altan hvor udsigten kan nydes stående.
Der er adgang direkte til stranden.
Der er mulighed for brug af et lille fitness rum , lille pool, sauna og dampbad.
Morgenmad er alsidig og lækker, hvor der er masser at vælge imellem.

Rejsetype: Rejste som par
Tak, marieodense

Hej Marie,
Du skal have mange tak for din flotte og detaljerede anmeldelse.
Vi er så glade for at I har nydt det, og håber at vi må byde velkommen igen.

Rigtig god dag

Anmeldt d. 14. marts 2023

Hotellet er ved at være lidt slidt, særligt badeværelserne burde være renoveret for mange år siden. Sengen var fin og der var sengetøj af høj kvalitet. Morgenmaden så umiddelbart lidt kedelig ud, men alt hvad jeg smagte var faktisk bedre end forventet.

Rejsetype: Rejste som par
Tak, mortenj589
Marselis Aarhus, Gæsteservice/reception hos Helnan Marselis Hotel - Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. marts 2023

Hej mortenj589
Tusinde tak for din feedback, den betyder utroligt meget for os, så vi hele tiden kan forbedre os. Vi er glade for at du havde et godt ophold og blev positivt overrasket over vores morgenbuffet.
Vi ser frem til at kunne byde velkommen igen.

Anmeldt d. 14. marts 2023

Dejligt værelse og den mest fantastiske morgenmad(morgenmaden er til 5 stjerner). Synes dog at det er for dyrt at betale 150 kr. for 24 timers parkering. Man har jo ikke engang værelset i 24 timer. Dårlig hjemmeside som ikke viste at restauranten var lukket om søndagen.

Tak, Lene J

Hej 556lenej
Mange tak for din feedback, den er vi utroligt glade for. Vi er glade for at i kunne lide værelset og fik nydt morgenmaden fra buffeten. Vi er kede af, hvis det ikke fremgik klart angående restaurantens åbningstider og det er noget vi vil tage videre.
Vi håber at kunne byde velkommen igen snart.

Anmeldt d. 13. marts 2023

Dette var mit første besøg, men bestemt ikke sidste gang, super flot værelse med havudsigt, super service, morgen og aften buffet, virkelig lækkert. Tak for en god weekend og på gensyn, kan varmt anbefales.

Rejsetype: Rejste med venner
Tak, Lissi Katharine B

Hej lissikatharineb
Tusinde tak for din feedback, den sætter vi virkelig pris på. Hvor er det bare dejligt at du havde et skønt ophold og fik nydt det hele.
Vi glæder os rigtig meget til at kunne byde dig velkommen igen.