Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
174 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 19.02.23
Expedia.com
168 US$
Se tilbud
Hotels.com
168 US$
Se tilbud
Priceline187 US$
Travelocity168 US$
ZenHotels.com224 US$
Vis 18 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (853)
Filtrer anmeldelser
853 resultater
Medlemsvurdering
242
257
193
106
55
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
242
257
193
106
55
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 853 anmeldelser
Anmeldt d. 30. december 2022

Værelset og udsigten var i top samt morgen buffet var også i top, men at man skal betale for parkering trækker ned i min samlet vurdering.
Hotellet ligger i et dejligt og fredeligt område,og man kunne høre vandet om natten.

Værelsestip: Dejligt beliggende hotel, med fantastisk udsigt.
Dato for ophold: december 2022
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Escape28655652434
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Marselis Aarhus, Gæsteservice/reception hos Helnan Marselis Hotel - Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. januar 2023

Hej Escape286556522434
Mange tak for din tilbagemelding og feedback, den er vi utroligt glade for. Vi er så glade for at i har haft et dejligt ophold og at i har nydt den fantastiske udsigt og beliggenhed.
Vi håber meget at kunne byde jer velkommen igen i det nye år.

Med venlig hilsen
Helnan Marselis

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 29. december 2022

Dejligt værelse, fint poolområde og sauna. Venligt og smilende personale.Lækker morgenmad! Perfekt beliggenhed og super at kunne gå direkte ud i vandet . Vil varmt anbefale stedet til andre - vi vil bestemt besøge stedet igen.

Dato for ophold: december 2022
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 511lotteb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Marselis Aarhus, Gæsteservice/reception hos Helnan Marselis Hotel - Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. januar 2023

Hej 511lotteb
Tusinde tak for din anmeldelse og feedback, den betyder utroligt meget for os. Vi er så glade for at i havde et godt ophold hos os og fik nydt de skønne omgivelser.
Vi ser meget frem til at kunne byde velkommen igen.

Med venlig hilsen
Helnan Marselis

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 27. december 2022

Hotellet trænger til at blive frisket op, det er ret slidt og forsømt. Værelset var koldt, og gulvet i badeværelset var isnende koldt. Til gengæld var personalet imødekommende og morgenmaden var rigtig fin.

Dato for ophold: december 2022
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Jan Skou A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Marselis Aarhus, Gæsteservice/reception hos Helnan Marselis Hotel - Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. december 2022

Tusinde tak for din feedback, den betyder utroligt meget for os. Vi er glade for, at i havde et godt ophold og følte jer taget godt i mod af personalet og under hele opholdet. Vi beklager meget, at værelset har været koldt, sådan skal det bestemt ikke være og det er noget vi tager videre med det samme. Vi renovere løbende, det er dog planen at der kommer til at ske lidt større ændringer i den nærmeste fremtid.
Vi håber at kunne byde velkommen igen snart og ønsker jer et rigtig glædeligt nytår.

Med venlig hilsen
Helnan Marselis

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 24. december 2022

Udsigten var rigtig flot, hotellet var fin og maden rigtig god, servicen var venlig og i mødekommende, vil klart anbefale stedet, der kan naturligvis opdateres på nogle områder. Hotellet er jo ikke helt ny. Men alt i alt et fint sted.

Dato for ophold: december 2022
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Jan N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Marselis Aarhus, Gæsteservice/reception hos Helnan Marselis Hotel - Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. december 2022

Hej jannY1275HR
Tusinde tak for din fine feedback, det betyder utroligt meget for os. Vi er så glade for, at i havde et godt ophold og følte jer godt tilpas under hele opholdet. Vi opdatere og renovere løbende, men der kommer til at ske lidt i den nærmeste fremtid.
Vi ser frem til at kunne byde velkommen igen og ønsker jer et rigtig glædeligt nytår.

Med venlig hilsen
Helnan Marselis

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. december 2022 fra mobile enheder

Meget slidt hotel. Mangelfuld rengøring. Sengelinned var ikke rent.
Morgenmad på det jævne.
Eneste lyspunkt er beliggenheden ved bugten.
Alt for dyr overnatningspris. Modsvarer slet ikke ydelsen.
Vi kan ikke anbefale dette sted. Næste gang vi kommer til Århus, skal vi ikke bo her.

Dato for ophold: december 2022
Rejsetype: Rejste som par
Tak, henrikolde
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Marselis Aarhus, Gæsteservice/reception hos Helnan Marselis Hotel - Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. december 2022

Hej henrikolde
Tusinde tak for din feedback, den betyder utroligt meget for os. Vi er kede af, at i ikke havde et godt ophold og beklager mange gange for den mangelfulde rengøring. Det er noget vi tager videre til housekeeping med det samme. Dejligt at i trods alt fik nydt den dejlige beliggenhed og udsigt.
I ønskes en god jul.

Med venlig hilsen
Helnan Marselis

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser