Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
192 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 19.02.23
Priceline
205 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 19.02.23
Forudbetaling er ikke nødvendig
Agoda.com
168 US$
Se tilbud
Expedia.com185 US$
Hotels.com185 US$
Travelocity185 US$
Vis 17 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (853)
Filtrer anmeldelser
853 resultater
Medlemsvurdering
242
257
193
106
55
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
242
257
193
106
55
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
20-25 af 853 anmeldelser
Anmeldt d. 23. oktober 2022

Ligger fantastisk smukt, dejlige værelser og venligt personale.
Man kan virkelig nyde gode dage med afslapning og smukke oplevelser i den omkringliggende natur. Eneste minus er betalingsparkeringen. Man kan dog parkere på vejen udenfor hotellet, men det er ikke helt så praktisk.

Dato for ophold: oktober 2022
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, JanB2324
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Marselis Aarhus, Gæsteservice/reception hos Helnan Marselis Hotel - Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. oktober 2022

Hej Jan,
Mange tak for jeres feedback, den sætter vi virkelig stor pris på.
Det er skønt at høre, at I har nydt det, og vi håber at kunne byde velkommen igen en anden gang :)

Rigtig god dag!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 17. oktober 2022

Fantastisk oplevelse. Hotellet ligger i de smukkeste omgivelser. Der var god service fra vi kom til vi skulle afsted. Vi sov som en drøm i sengene. Morgenmaden var rigtig god og udsigten fra værelset var også helt fantastisk. Jeg vender helt sikkert tilbage til Marselis og jeg vil glæde mig til det. Tak for dette skønne ophold.

Dato for ophold: oktober 2022
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Maibritt S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Marselis Aarhus, Gæsteservice/reception hos Helnan Marselis Hotel - Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. oktober 2022

Hej 494maibritts
Tusinde mange tak for din feedback, den betyder utroligt meget for os. Vi er så glade for at i havde et godt ophold hos os og kunne nyde de skønne omgivelser.
Vi glæder os rigtig meget til at byde jer velkommen igen.

Med venlig hilsen
Helnan Marselis

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 15. oktober 2022 fra mobile enheder

Et super dejligt ophold på et super dejligt hotel.
Vil fremhæve god velkomst fra jeres reception - følte sig virkelig godt tilpas - så perfekt start på 2 dages ophold på et dejligt hotel med en fantastisk udsigt over Århus bugten

Dato for ophold: oktober 2022
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Rosen53
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Marselis Aarhus, Gæsteservice/reception hos Helnan Marselis Hotel - Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. oktober 2022

Hej Rosen53
Tusinde tak for din flotte feedback, den er vi så glade for. Hvor er det skønt at i havde et godt ophold og vi glæder os til at kunne byde velkommen igen.
Du ønskes en god weekend.

Med venlig hilsen
Helnan Marselis

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. oktober 2022

Det her hotel er virkelig en fejl at jeg ikke har opdaget på mine mange rejser til Århus. Ud over at hotellet ligger så smukt helt ned til strandkanten, så er området virkelig fantastisk for dejlige ture langs vandet.

Vi fik en enestående behandling og det ligger helt klart i personalets gener at yde en kundeservice ud over det sædvanlige. TAK for et dejligt ophold og en imødekommenhed jeg ikke har oplevet længe.

Da vores planer ufrivilligt pludselig ændrede sig, fik vi hjælp fra personalets side og fik lov at opholde os på rummet 3 timer længere.

Ingen tvivl om at jeg kommer tilbage som gæst.

Dato for ophold: oktober 2022
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, PiaBernth
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Marselis Aarhus, Gæsteservice/reception hos Helnan Marselis Hotel - Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. oktober 2022

Hej PiaBernth

Mange tak for den flotte feedback. Det glæder os at høre, at i nød jeres ophold. Vi glæder os til at byde dig velkommen endnu en gang!

Rigtig god dag :)

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 26. september 2022

Som familie har vi nydt lækker udsigt, fri adgang til pool og dejlig sauna, stort udvalg i morgenmad, venlig betjening, dejlige gåture langs stranden, tæt på færge. Fin kundeservice.
Dog med betalt parkering.

Dato for ophold: september 2022
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, 786meretel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Marselis Aarhus, Gæsteservice/reception hos Helnan Marselis Hotel - Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. september 2022

Hej 786meretel,
Mange tak for din fine feedback, den sætter vi stor pris på.
Vi er glade for at I har nydt det, og håber at se jer igen.

Rigtig god dag :)

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser