Vi elsker at bo på hotellet gr den fantastiske beliggenhed ud til havet. Vi er faste gæster gennem mange år.
Vi har dog et par forslag til forbedring, som hovedsageligt går på morgenbuffeten.
1. Forslag er, Der hersker kaos. Totalt kaos ved morgenmaden. Der er kø alle steder og det tager 1/2 at få en kop kaffe. Specielt når der har været fest aftenen før. Det går ikke. I må flytte ting i grupper så folk ikke står på ryggen af hinanden.
2. Forslag er, at ikke alle borde på terrassen behøver være til rygere. Del gerne terrassen op så ikke-rygere også kan sidde udenfor. Der mangler hygge i form af planter og parasoller. Gør det FORBUDT at ryge på altanen. Ikke lækkert med en rygende underbo og med røg på værelset.
3. Forslag er, at bringe havet ind på værelserne og gøre looket mere maritimt. Gerne i form af de gamle billeder som tidligere hængte på værelserne og som havde præg af “kaptajnens kahyt”
4. Forslag er, der mangler hylder og et makeup spejl på badeværelset. Der er ingen steder at gøre af sine toiletsager.
Vi glæder os til at komme på besøg igen.Mere
- Gratis wi-fi
- Restaurant