Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer kigger på dette hotel
Booking.com
164 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 03/10/21
Expedia.com
155 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 03/10/21
Hotels.com
155 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 03/10/21
Priceline172 $
eDreams164 $
Trip.com175 $
Vis 17 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (642)
Filtrer anmeldelser
642 resultater
Medlemsvurdering
193
208
143
63
35
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
193
208
143
63
35
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
36-41 af 642 anmeldelser
Anmeldt d. 9. august 2021 fra mobile enheder

Vi ventede over 2 timer på et glas vin, vand og en Irish Coffee. Ingen minibar på værelset, udbringning til værelser koster 75 kr. I receptionen undskyldte de sig med “underbemanding”. Værelser er slidte, omgivelser skønne, og service er ikke-eksisterende.

Værelsestip: Flere medarbejdere, bedre organisering
Dato for ophold: august 2021
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, Lwllouise
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 9. august 2021

Udsigten var fantastisk, men så stoppede det også her!!!
Værelser er total nedslidt og slet ikke pengene værd. Vi havde en suite, 2 værelser der lige var sat en dør i også havde man ikke gidet at fjerne noget fra sengene. Badeværelserne var så gamle og nedslidte og man bader i et badekar - kan godt forstå at man ikke havde billeder af disse på nettet, så var dette hotel blevet fravalgt.
Der var så meget støj på gangene, da dørene ikke slutter tæt til gulvet og der hvor man sover er der også fest lokaler - ikke særlig smart.
Vi havde bestilt roomservice, da restauranten var lukket en lørdag til frokost!!!, så gik vi i receptionen og bestilte mad til om aften til kl. 19.00, kl. 19.20 ringede vi - de havde glemt os!! - vi fik så kl 20.00 2 kolde burger, som ikke var ens - godt nok sagde de at vi ikke skulle betale for disse, men da vi tjekkede ud, stod de på vores regning alligevel også måtte jeg lige brokke mig igen!!! - Rengøringen kan ikke et ord dansk!!
Jeg kommer ikke tilbage, før dette hotel har fået en ordentlig makeover!!!!!!!!!!!!!

Værelsestip: COMWELL - tag dette istedet - bare ikke dette hotel
Dato for ophold: august 2021
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, AnneD2326
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 7. august 2021 fra mobile enheder

Vi måtte love børnene at komme igen. Større kompliment findes ikke. Lækre værelser med havudsigt, terrasse. Dejligt med begrænset antal personer i poolen, som var nem at booke. Maden var lidt til den tunge side, men så blev vi da også mætte. Tak for et godt ophold

Dato for ophold: august 2021
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, MereteN42
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 7. august 2021 fra mobile enheder

Whats not to like? Skøn udsigt at stå op til - meget venligt, tjenstvilligt og imødekommende personale - god morgenmad buffet. Gode parkeringsmuligheder og
tæt på Århus centrum. Kommer helt sikkert igen.

Dato for ophold: august 2021
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Rikkebp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. august 2021

Hotellet er 4-stjernet, men kvaliteten af middagsmaden i restauranten fortjener ikke en eneste stjerne. Vi en bestilte en burger - bøffen var virkelig tør og bollen var våd som en svamp. Morgenmaden er fin.

Dato for ophold: august 2021
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, 509inge_
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser