4 personer kigger på dette hotel
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Booking.com
Travelocity116 US$
Trip.com116 US$
Priceline116 US$
Vis 19 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.222)
1.224 resultater
6-11 af 1.224 anmeldelser
Anmeldt d. 11. februar 2023 fra mobile enheder

Jeg burde give 4 stjerner for værelse og morgenmad, men den efterfølgende oplevelse gør, at jeg nøjes med tre! Sagen er at jeg før opholdet fik et tilbud om, at jeg kunne spare 26% på morgenmad og 20 kr på parkering hvis jeg bestilte i forvejen. Det gjorde jeg og fik en bekræftelse på, at det var godkendt. Da jeg tjekkede ud så jeg ikke på kvitteringen før jeg kom hjem. Da var der ikke de lovede rabatter. Da jeg efterfølgende kontaktede hotellet kendte man ikke til nogen rabatten, og jeg sad tilbage med følelsen af, at de mente det var noget jeg selv havde fundet på til trods for jeg kunne oplyse hvem der havde sendt mig tilbuddet. Jeg føler mig snydt!
Heldigvis er der andre hoteller i Aarhus!

Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Lavritsen
Rubel Ruhul, Guest Services / Front Office hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. februar 2023

Hej Lavritsen.
Tak for din feedback. Vi henviser til vores mail korrespondance.
Hav en god aften.

Anmeldt d. 6. februar 2023

Jeg havde en enkelt overnatning med min kæreste, og vi fandt hotelværelset meget nydeligt og tiltalende. Vi blev mødt af en venlig og imødekommende receptionist, som hurtigt fik os tjekket ind. Værelset var flot og for os er hygiejne meget vigtigt, og den var her tilfredsstillende.
Vi var en tur i hotellets bar, som bød på lækre cocktails.

Tak, v630300erk
Rubel Ruhul, Guest Services / Front Office hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. februar 2023

Hej. Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at hører at i nød jeres ophold. Det er også godt at hører i fik prøvet vores fantastiske bar. Vi håber at kunne byde jer velkommen igen en anden gang.

Anmeldt d. 5. februar 2023

En enkelt overnatning i forbindelse med en koncert i Musikhuset. Pragtfuldt hotel med altid venlig og smilende personale, en oplevelse i sig selv. En super oplevelse. Kan kun give mine bedste anbefalinger.

Tak, kem2023

Hej Kem2023. Tak for din feeback. Vi er glade for at du nød dit ophold og at vores fantastiske team fik leveret en god service til dig. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.

Anmeldt d. 3. februar 2023

Morgenmaden var super som altid.
Hvis du tager det for et hotel med badekar bliver du meget skiftet, med mindre det kun er børne der skal bruge det.

Hvis du er over 190 er værelset bruse del ikke til dig!!!!

Dato for ophold: januar 2023
Tak, nschar778640

Hej. Vi beklager hvis dit ophold ikke har levet op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din ærlighed og tager din kritik til efterretning.

Anmeldt d. 26. januar 2023

Dejligt hotel, gode parkerings muligheder, det ligger centralt, rigtig god service, adgang til fitnessworld, Gode senge. En rigtig god oplevelse. Nemt bekvemt og lækkert. Glæder mig til at komme tilbage!

Dato for ophold: januar 2023
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, lassebach
Rubel Ruhul, Guest Services / Front Office hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. januar 2023

Hej Lasse :)
Tak for din feedback. Vi er glade for at du nød dit ophold. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang :)