Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 10.00 - 17.00
Gem
Book på forhånd
Hvorfor skal du booke på Tripadvisor?
  • Højdepunkter for turen og hele turplanen
  • Let online reservation
  • Laveste garanterede pris
Flere oplysninger
  
Google
Sådan kan du opleve Den Gamle By
fra 55,04 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (2.915)
Filtrer anmeldelser
2.915 resultater
Medlemsvurdering
1.876
806
185
33
15
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.876
806
185
33
15
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
18-23 af 2.915 anmeldelser
Anmeldt d. 3. august 2020

Spændende og interessant at gå rundt mellem de gamle huse, men også at se hvordan historien fortælles med udstillinger i husene.
Desværre for os, var der så mange mennesker, at det var svært at komme til i husene og i butikkerne. Mange køer.... derfor er min bedømmelse "kun" "rigtig god".

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, Jens J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 1. august 2020 fra mobile enheder

Vi startede ikke oplevelsen godt. Vi havde ingen steder at parkere og måtte gå utrolig langt. Men da vi kom ind fungerede alt godt. Synes folk var gode til at holde afstand samt vente på tur. Men man skal have i mente at man skal kunne lide ting og historie fra gamle dage ellers er dette en kedelig aktivitet.

Dato for oplevelse: august 2020
Tak, PernilleBT
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 31. juli 2020 fra mobile enheder

Altid virkeligt interessant, og 1970 området er rigtig godt lavet.
Alt efter interesse kan der bruges 2-5 timer.

Dato for oplevelse: juli 2020
1  Tak, TroelsPB
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 30. juli 2020 fra mobile enheder

Pga Corona var en del af "butikkerne/husene" lukkede, men vi havde alligevel et hyggeligt besøg. Sjovt med de "skuespillere" som gik rundt i gaderne og interagerede med de besøgende.

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, Baekhave
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. juli 2020

Virkelig spændende at tage en tur tilbage i tiden. Hvor er det smukt og flot lavet. Var virkelig imponeret over bydelen med 1974-temaet. Jeg fandt rigtig mange lighedstegn med min egen barndom. Mine voksne drenge (18 og 22 år) kunne også imponeres.
Nogle steder måtte vi stå i kø pga Corona, men det var ventetiden værd.
Jeg vender snart tilbage, nåede ikke at nær studere det hele.

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, kmc1702
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser
<