Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 10.00 - 17.00
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Fantastisk sted med aktører i gader og huse

Så hyggeligt at gå rundt i de forskellige "årstal" og blive oplyst om dagligdagen af de dygtige... læs mere

Anmeldt for 2 uger siden
Steen J
,
København, Danmark
5 timer var ikke nok

Dejlig dag - vi var så heldige. Solen skinnede, husene var åbne, ikke for mange mennesker og... læs mere

Anmeldt d. 20. juni 2021
954kirstenc
,
Roskilde, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 2.931 anmeldelser
  
Google
Anbefalede oplevelser i og omkring Århus
Tidsrejse i Århus
1 anmeldelse
fra 94,37 $
Flere oplysninger
fra 39,99 $
Flere oplysninger
fra 24,19 $
Flere oplysninger
fra 36,53 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (2.931)
Filtrer anmeldelser
2.931 resultater
Medlemsvurdering
1.885
811
186
33
16
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.885
811
186
33
16
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
747-752 af 2.931 anmeldelser
Anmeldt d. 1. juli 2016 fra mobile enheder

Et meget spændende og lærerigt sted af en perle af de. Den gamle by Århus, er lærerigt for både voksne og i særdeleshed børn. Temaet med at bygge et kvarter op fra 70'erne er bare et spark (af de gode) tilbage til min barndom. Også en fin ide at drage fremmed kulturer ind i konceptet. Jeg har lagt et par billeder sammen med denne anmeldelse som en lille "vor speise"

Dato for oplevelse: juli 2016
Tak, portor60
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. juni 2016 fra mobile enheder

Vi havde en skøn dsg i Drn gamle By med bedste venner.
Det regnede meget af tiden, men det var smil på alles læber. De ansatte var fantastiske, vi blev mødt med glimt i øjet fra dem. De fortalte anekdoter og historien om de huse vi nu mødte dem i. Osv osv.
I "kiosken" fik vi gratis regnslag. Det skal de have for.
Vi fik en skøn frokost i et udendørs arrangement, venligt personale på trods af vejret
Billede fra Kollektivet og spisestedet. Haha.

Dato for oplevelse: juni 2016
Tak, Lise M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. juni 2016

Altid et besøg værd. Spændende udstillinger og boder. Det er efterhånden blevet en fast tradition at besøge Den Gamle By i julen. Snyd ikke dig selv for et besøg i Dansk Plakatmuseum.

Dato for oplevelse: december 2015
Tak, 814mikkelj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 28. juni 2016 fra mobile enheder

Den permanente udstilling om livet og musikken i 70'ernes Århus er bestemt et besøg værd. Besøg f.eks. kollektivet og den genopførte jazzbar BentH

Dato for oplevelse: april 2016
Tak, holgerj790
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 28. juni 2016

Jeg havde nogle dejlige gæster med i Simonsens Have hvor vi fik lækre stjerneskud med både stegt fisk, laks og rejer ;-)

Dato for oplevelse: juni 2016
3  Tak, Pernille B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser