Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Steen Withen Nielsen
Helsingør, Danmark

Lavprishotel - men ikke til lavpris

Anmeldelse af CABINN Aarhus
3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 21. aug. 2024
Vi betalte DKK 1408 for et dobbeltværelse plus DKK 198 for morgenmad. Da vi kom hjem fra byen og fandt at værelset overhovedet ikke var rengjort fik vi at vide at hvis man vil have det rengjort skal man henvende sig i receptionen senest kl 2200 aftenen før !!!!
Normalt er der også en lun buffet på et hotel, men her bestod det kun af røræg - nul bacon, pølse eller deller.
Dato for ophold: august 2024
Værelsestip: Husk at bestille rengøring af værelset aftenen før ellers bliver det ikke gjort rent !
Rejsetype: Rejste med familie
3,0 ud af 5 boblerVærdi
3,0 ud af 5 boblerVærelser
4,0 ud af 5 boblerSted
3,0 ud af 5 boblerRenlighed
3,0 ud af 5 boblerService
4,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
635 kr.
    565 kr.
Vis flere hoteller i Århus
Anmeldt d. 15. juli 2024 fra mobile enheder

Små og effektive værelser 🤗
Dog må vi sige at badeværelserne kunne være tænkt væsentligt bedre 🫣 badeforhænget er lige 12-15cm. for kort, så det er rigeligt med vand over hele gulvet, samt under døren ind i værelser 🫣 dog dejlig udsigt til kirken ♥️

Dato for ophold: juli 2024
Tak, DayTrip13103049095
Anmeldt d. 25. maj 2024

Hotellet ligger dejligt centralt.
Værelset er nedslidt, wc er primitive og meget nedslidt med grimme kalkaflejringer, hvilket giver et “snusket” look.
Morgenbuffet meget lille. Røræg uden bacon el. Pølser . Kaffen ok, brødet godt pålæg godt , men ikk stort udvalg i forhold til pris på 99 kr.
Så alt i alt kun 2 stjerner 🌺

Dato for ophold: maj 2024
1  Tak, Tina B
Anmeldt d. 15. maj 2024

Vi bestiller et dobbelt værelse med en stor seng og får tildelt et lille værelse med køjeseng. Vi går til receptionen igen og viser vores resevation hvor der står en dobbelt seng. Vi får så et andet værelse med to små enkelt senge på 80 cm hver, som vi kan skubbe sammen til en næsten dobbelt seng på 1.60. Ydermere er sengene ikke samme højde (10cm forskel). Oven i købet forlangte de 180 kr. ekstra.

Magen til dårlig service skal man godt nok lede længe efter.

Dato for ophold: maj 2024
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, Jeppe M
Anmeldt d. 16. marts 2024 fra mobile enheder

Dårlige senge, dårlige hovedpuder i et lille bitte captains room (det havde vi i hvert fald betalt for) ud til en baggård med affaldsspande, trist og kedelig morgenmad, en dyr øv oplevelse på et hotel der markedsfører sig som billigt, ikke anbefalelsesværdigt.

Værelsestip: Undgå cabb in
Dato for ophold: marts 2024
1  Tak, 961monaa
Anmeldt d. 18. december 2023

Lækkert sted med en perfekt beliggenhed.
Rent og pænt og med et fælles område med hyggelige sofaer og store dejlige TV skærme
Personalet i receptionen er meget venlige, imødekommende og hjælpsomme.
Jeg kommer tilbage. 🤩🙂

Dato for ophold: september 2023