Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Thomsen824

Lækker morgenmad

Anmeldelse af Scandic The Mayor
3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 6. aug. 2024
Ærgerligt at man ikke kan caste sine film på tv’et fra egne enheder og ikke kun bærbar. For meget rent service var beskidt. Var der tre dage og kun den sidste dag var der fokus på at rydde bordene, så nye gæster kunne få morgenmad. Så de første to dage måtte vi selv rydde et bord, så vi kunne sidde og nyde den dejlige morgenmad.
Dato for ophold: august 2024
4,0 ud af 5 boblerRenlighed
3,0 ud af 5 boblerService
4,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Problemer med denne anmeldelse?
Svarede 6. aug. 2024
Kære Thomsen824

Mange tak for dit ophold og fordi du har taget dig tid til at give os en tilbagemelding, det betyder så meget for os.
Jeg er virkelig ked af at læse, at der ikke var helt styr på oprydning af morgenmaden, så det tager jeg straks videre, det skal der være, ligesom bestik selvfølgelig også skal være skinnende rent.

Jeg er glad for at læse, at I kunne lide morgenmaden og er tilfreds med beliggenhed og rengøring generelt, derfor håber jeg også, at vi må få lov at byde dig velkommen tilbage og vise at dette er en fejl.

Marlene
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
635 kr.
0.7 km fra Scandic The Mayor
Vis flere hoteller i Århus
Anmeldt d. 31. juli 2024

Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af Tripadvisor LLC eller dennes partnere. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Marlene Kristensen, General Manager hos Scandic The Mayor, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. august 2024

Indberet svar som upassende
Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt d. 29. juli 2024

Fint hotel bortset fra, at vores værelse lå ud til en meget trafikeret vej, og der blev holdt en del ‘fester’ lige uden for, så der var en del larm det meste af natten.

Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Tak, gitteherhein

Kære gitteherhein

Mange tak for dit ophold og fordi du har taget dig tid til at give os en tilbagemelding, det betyder rigtig meget for os.

Vores hotel er jo meget centralt beliggende lige ved Rådhuset og Banegården, så der er trafik, dog har vi støjreducerende glas i vores vinduer med 3 lag, men i forhold til larm fra musik, så er jeg selvfølgelig ked af, at det har generet dig, vi har værelser, der vender forskellige veje, jeg ved ikke, om du har været i kontakt med os, måske kunne vi have flyttet dig til et andet værelse, det vil vi altid meget gerne.

Jeg håber, at vi må få lov at byde dig velkommen tilbage og vise at dette er en fejl.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 22. juli 2024

Dato for ophold: juni 2024
  • Rejsetype: Rejste med familie

Anmeldt d. 21. juli 2024

Velfungerende hjemmeside, personlig og behagelig receptionspersonale og skønne lokaler og værelser. Vi var blevet oplyst om, at der kunne være lidt larm pga. renovation - vi mærkede intet til det. Kan varmt anbefales!

• Rejsetype: Rejste med familie
Tak, tinaleutholtz

Kære tinaleutholtz

Mange tak for Jeres ophold og fordi du har taget dig tid til at give os en tilbagemelding, det betyder så meget.
Jeg er meget glad for at læse din anbefaling og håber, vi snart må byde dig velkommen tilbage.

Anmeldt d. 20. juli 2024