Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors websted eventuelt ikke korrekt.
Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De nyeste anmeldelser. De laveste priser. Det perfekte sted at finde hoteller.

“Dejligt ophold!” 5 ud af 5 bobler
Anmeldelse af Scandic Åarhus Vest

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsteder
Scandic Åarhus Vest
Vurderet som nr. 11 ud af 22 hoteller i Århus
Aalborg, Danmark
Bidrager på niveau
11 anmeldelser
9 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nyttige stemmer
“Dejligt ophold!”
5 ud af 5 bobler Anmeldt 28 januar 2013

Vi har lige haft en overnatning, 2 voksne og 2 børn på Scandic Aarhus Vest. Fantastisk service, lige fra receptionisten til den søde, kvindelige tjener i restauranten. Dejligt, lækkert mad, både aftensmad og morgenmad. Vi boede i en suite, skønne værelser med stort badekar, ikke mindst til ungernes fornøjelse. Et perfekt ophold, vi kommer helt sikkert tilbage, TAK Scandic Aarhus Vest!

  • Overnattede Januar 2013, rejste med familie
    • 5 ud af 5 bobler
      Værdi
    • 5 ud af 5 bobler
      Sted
    • 5 ud af 5 bobler
      Søvnkvalitet
    • 5 ud af 5 bobler
      Værelser
    • 5 ud af 5 bobler
      Renlighed
    • 5 ud af 5 bobler
      Service
Nyttigt?
Tak, Helene510
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Scandic Aarhus V, General Manager hos Scandic Åarhus Vest, svarede på denne anmeldelse, 5 februar 2013
Kære Helene510

Mange tak for din tilbagemelding efter jeres ophold på Scandic Aarhus Vest.

Det er en fornøjelse at kunne læse,at I var glade for jeres ophold og nød maden, værelset og at vores service var fantastisk. Jeg har givet din tilbagemelding videre til personalet, som håber at I kommer igen.

Venlig hilsen
Scandic Aarhus Vest

Mikkel Kroustrup
General Manager
Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelse

298 anmeldelser fra rejsende

Medlemsvurdering
    40
    112
    102
    31
    13
Se anmeldelser for
70
77
13
119
Oversigt over vurderinger
  • Søvnkvalitet
    3,5 ud af 5 bobler
  • Placering
    3 ud af 5 bobler
  • Værelser
    3,5 ud af 5 bobler
  • Service
    4 ud af 5 bobler
  • Værdi
    3,5 ud af 5 bobler
  • Renlighed
    3,5 ud af 5 bobler
Tip fra rejsende hjælper dig med at vælge det rette værelse.   Værelsestip (17)
Dato | Vurdering
  • Kinesisk (forenklet) først
  • Dansk først
  • Hollandsk først
  • Engelsk først
  • Fransk først
  • Tysk først
  • Græsk først
  • Italiensk først
  • Norsk først
  • Portugisisk først
  • Russisk først
  • Spansk først
  • Svensk først
  • Thai First
  • Alle
  • Alle seneste danske
Dansk først
Store Heddinge, Danmark
Bidrager på niveau
102 anmeldelser
30 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 41 nyttige stemmer
4 ud af 5 bobler Anmeldt 26 august 2012

Havde booket miniferie før påske. Ved ankomst gode parkerings forhold, venlig betjening ved ankomst. Maden var god, menuen var forudbestemt, men god, en forret kunne byttes til dessert, så service alligevel. Betjeningen alle 3 dage var i top og stemningen var rigtig god.

  • Overnattede April 2012, rejste som et par
    • 4 ud af 5 bobler
      Værdi
    • 4 ud af 5 bobler
      Sted
    • 4 ud af 5 bobler
      Søvnkvalitet
    • 4 ud af 5 bobler
      Værelser
    • 4 ud af 5 bobler
      Renlighed
    • 5 ud af 5 bobler
      Service
Nyttigt?
Tak, Hanne P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Scandic Aarhus V, General Manager hos Scandic Åarhus Vest, svarede på denne anmeldelse, 31 august 2012
Kære Hanne P.

Tusind tak for din tilbagemelding vedrørende jeres ophold på Scandic Aarhus Vest.

Det er en fornøjelse at høre, at betjeningen og stemningen var i top. Da netop betjening er noget vi har meget fokus på, er det dejligt at høre, at vores gæster har gode oplevelser hos os.

Vi håber vi kan byde velkommen en anden gang.

Venlig hilsen
Scandic Aarhus Vest

Mikkel Kroustrup
General manager
Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Denmark
Bidrager på niveau
158 anmeldelser
41 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 79 nyttige stemmer
4 ud af 5 bobler Anmeldt 11 august 2012

Hotellet er placeret i udkanten af Aarhus, men flere buslinier kører til centrum på 10 minutter. Værelser er ikke store men de har alle de faciliteter man har behov for, dog ville en minibar være et ekstra plus. Morgenmaden som var inkluderet i vores ophold, var en stor varieret buffet, med bl.a. mange økologiske oste og brød.

  • Overnattede Juli 2012, rejste som et par
    • 4 ud af 5 bobler
      Værdi
    • 3 ud af 5 bobler
      Sted
    • 4 ud af 5 bobler
      Søvnkvalitet
    • 4 ud af 5 bobler
      Værelser
    • 4 ud af 5 bobler
      Renlighed
    • 4 ud af 5 bobler
      Service
Nyttigt?
Tak, Kenneth_Pedersen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Scandic Aarhus V, General Manager hos Scandic Åarhus Vest, svarede på denne anmeldelse, 31 august 2012
Kære Kenneth_P.

Mange tak for din tilbagemelding, efter jeres ophold på Scandic Aarhus Vest.

Årsagen til at vi ikke har minibar på værelserne, er ganske enkelt fordi, vi har valgt at se det i et miljømæssigt perspektiv, hvor en minibar ikke er en god ide. Som alternativ har vi vores SHOP i lobbyen, som tilbyder et stort udvalg af varer, til gode priser.

Vi er glade for, at du har bemærket vores mange økologiske muligheder på morgenbuffeten. Vi arbejder meget med bæredygtighed, hvorfor vi både har økologisk mad og bæredygtig kaffe.

Vi håber at kunne byde velkommen på Scandic Aarhus Vest en anden dag.

Venlig hilsen
Scandic Aarhus Vest

Mikkel Kroustrup
General Manager
Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
København, Danmark
Bidrager på niveau
31 anmeldelser
15 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 66 nyttige stemmer
3 ud af 5 bobler Anmeldt 23 marts 2012

Glimrende forretnings hotel. Tre store stjerner. God service, rent og god varieret morgenmad. Ligger lige ved ringvejen og med stor gratis indhegnet parkerings plads. Eneste ulempe er at hotellet ligger noget fra centrum af århus, hvis man ønsker at gå ud om aftenen. Har boet her en del gange og kommer helt sikkert tilbage igen.

  • Overnattede Marts 2012, rejste på forretning
    • 4 ud af 5 bobler
      Værdi
    • 3 ud af 5 bobler
      Sted
    • 4 ud af 5 bobler
      Søvnkvalitet
    • 3 ud af 5 bobler
      Værelser
    • 4 ud af 5 bobler
      Renlighed
    • 4 ud af 5 bobler
      Service
Nyttigt?
3 Tak, JanusH-DK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
København, Danmark
Bidrager på niveau
173 anmeldelser
48 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 64 nyttige stemmer
3 ud af 5 bobler Anmeldt 29 februar 2012

Uden at hæve sig særligt, fungerer dette hotel udmærket til en overnatning og maden er udmærket.
Omgivelserne er ikke noget at råbe hurra for, man man kan få et rimelig roligt værelse.

  • Overnattede Februar 2012, rejste på forretning
    • 3 ud af 5 bobler
      Værdi
    • 2 ud af 5 bobler
      Sted
    • 3 ud af 5 bobler
      Søvnkvalitet
    • 3 ud af 5 bobler
      Værelser
    • 4 ud af 5 bobler
      Renlighed
    • 4 ud af 5 bobler
      Service
Nyttigt?
Tak, claus007
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Århus
3.6 km væk
Scandic Aarhus City
Scandic Aarhus City
Nr. 3 af 22 i Århus
4.0 ud af 5 bobler 698 anmeldelser
9.8 km væk
Montra Hotel Sabro Kro
3.6 km væk
Hotel Oasia Aarhus
Hotel Oasia Aarhus
Nr. 2 af 22 i Århus
4.0 ud af 5 bobler 602 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
3.3 km væk
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
4.1 km væk
First Hotel Atlantic
First Hotel Atlantic
Nr. 6 af 22 i Århus
4.0 ud af 5 bobler 697 anmeldelser
3.9 km væk
Villa Provence
Villa Provence
Nr. 1 af 22 i Århus
4.5 ud af 5 bobler 374 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Scandic Åarhus Vest? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Scandic Åarhus Vest

Ejendom: Scandic Åarhus Vest
Adresse: Rytoften 3, Århus 8210, Danmark
Beliggenhed: Danmark > Jylland > Østjylland > Århus
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Suiter Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 11 ud af 22 hoteller i Århus
Prisklasse (pr. overnatning): 736 kr.-1.540 kr.
Hotelklasse:3,5 stjerner — Scandic Åarhus Vest 3.5*
Antal værelser: 151
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Expedia, Booking.com og Hotels.com, så du med ro i sindet kan reservere på Scandic Åarhus Vest. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Scandic Aarhus Århus

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering