Laveste priser for dit ophold
Booking.com
Priceline236 US$
Hotels.com237 US$
travelup.com238 US$
Vis 19 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Anmeldelser (1.454)
1.454 resultater
6-11 af 1.454 anmeldelser
Anmeldt d. 22. maj 2023

Fint hotel med parkering lige i kælderen, inkl. opladning af el-bil (til kr. 5,50 pr. kWh!). Meget stor og god morgenmadsbuffet. Værelser helt OK til prisen, dog sov børnene begge to på en ret lille og ukomfortabel sovesofa, men det gik. Vil klart anbefale!

Dato for ophold: maj 2023
  • Rejsetype: Rejste med familie
Tak, FamilieFyn
Nina Carlslund, General Manager hos Scandic Aarhus City, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. maj 2023

Kære gæst,

Tusind tak for at dele din positive anmeldelse med os! Vi er glade for at høre, at du havde et fint ophold på vores hotel.

Det glæder os, at vores parkeringsfaciliteter i kælderen og muligheden for at oplade din el-bil tilføjede ekstra bekvemmelighed til dit ophold. Vi bestræber os på at imødekomme forskellige behov og ønsker fra vores gæster.

Vi er særligt glade for, at vores morgenmadsbuffet var i overensstemmelse med dine forventninger. Vi lægger stor vægt på at tilbyde et bredt udvalg af lækre retter og at sikre, at vores gæster får en god start på dagen.

Vi noterer os din feedback vedrørende sovesofaen, og vi vil tage det i betragtning i vores bestræbelser på at forbedre komforten af vores værelser.

Endnu en gang vil vi gerne takke dig for din anbefaling. Det ville være en ære at byde dig velkommen tilbage, hvis du besøger området igen, og vi vil gøre vores bedste for at sikre, at dit næste ophold er endnu bedre.

Venlig hilsen,
Scandic Aarhus City

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 9. maj 2023

Dato for ophold: maj 2023
  • Rejsetype: Rejste som par
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af Tripadvisor LLC eller dennes partnere. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Nina Carlslund, General Manager hos Scandic Aarhus City, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. maj 2023

Indberet svar som upassende
Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt d. 18. april 2023

Værelsets indretninh og receptionens imødekommenhed kan man ikke udsætte noget på. Den del har været super fin.

Der er dog generelt meget lydt. Både når folk går forbi ude på gangen og taler stille og roligt, samt når dørene til værelserne lukkes, så larmer det ufatteligt meget inde på ens eget værelse.
En ting der dog bør kigges ind i med det samme er deres musik på gangene. Det er super fint i dagtimerne. Men når man ligger og gerne vil sove kl. 23, er det altså mega træls, at musikken er så høj, at den kan høres tydeligt inde på værelset.

Køkkenet i deres restaurant skal desuden få styr på deres indkøb. Det er ikke særlig imponerende at komme ned at spise for så at få besked om, at halvdelen af hovedretterne er udsolgt.

Værelsestip: Medbring ørepropper. Spis ude i byen i stedet for på hotellet.
Dato for ophold: april 2023
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, gummiged
Nina Carlslund, General Manager hos Scandic Aarhus City, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. april 2023

Kære gæst

Tak for at tage dig tid til at dele dine erfaringer fra dit ophold på vores hotel. Vi er glade for at høre, at du nød vores værelsesindretning og vores receptionisters imødekommende service.

Vi er dog kede af at høre, at du oplevede generel støj fra gangen og andre værelser, samt at dørene var larmende. Vi vil tage dette op med vores tekniske team for at se, hvordan vi kan forbedre lydisoleringen og reducere støjniveauet for vores gæster.

Vi beklager også meget for den høje musik på gangene, som forstyrrede din nattesøvn. Vi vil helt sikkert tage dette op med vores personale for at sikre, at musikken ikke er for høj på tidspunkter, hvor gæsterne gerne vil have fred og ro.

Vi vil også tage din feedback om vores restaurant op med vores køkkenchef og teamet, for at sikre at de holder styr på indkøbene og undgår at løbe tør for menuvalg. Vi vil gøre alt for at sikre, at vores gæster får en positiv spiseoplevelse hver gang.

Endnu en gang tak for din feedback, som hjælper os med at forbedre vores service. Vi håber at byde dig velkommen tilbage til vores hotel og give dig en bedre oplevelse i fremtiden.

Med venlig hilsen,
Scandic Aarhus City

Anmeldt d. 14. april 2023

Dato for ophold: april 2023
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger

Anmeldt d. 27. marts 2023

Dato for ophold: marts 2023
    • Renlighed
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Nina Carlslund, General Manager hos Scandic Aarhus City, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. april 2023