Lækkert hotel i centrum af Århus, parkering direkte under hotellet, udgang til gågaden og tæt på Aahus Musikhus, hvor vi var til koncert, ikke langt til banegården hvor der kører busser og tog.
Vi anbefaler gerne dette hotelMere
- Gratis wi-fi
Vi anbefaler gerne dette hotelMere
Tusind tak for jeres feedback!
Dejligt rent indbydende værelse. Godt internet, gode parkeringsforhold lige under hotellet. Scandic City har en rigtig god belliggenhed lige midt i byen få meter fra gågaden. Morgenmads hold inddelt i tidszoner, helt perfekt. Buffeten var indbydende alt i små glas (Corona venligt) men savnede mellemtype brød ikke hvidt og ej heller rugbrød. Ligeledes kun 1 type ost og 1 slags pålæg - savnede også her lidt variation.
Venligt personale. Gad vide hvornår Scandic anskaffer sig bademåtter?
Tusind tak for feeedback og for tips til udstyr på værelserne!
Vi var på bryllupsrejse.
Servicen var virkelig ringe, hvad man kunne forvente af et 500-700 kr. ophold.
Morgenmadsrestauranten var som at sidde i en bilka-bistro. Værelsesgulvet var meget slidt.
Overordnet en dårlig oplevelse som kunne gøres bedre med fokus på receptionens service.
Mange tak for at I har taget jer tiden til at give os grund og ærlig feedback . Vi er meget kede af jeres oplevelse af vedligehold på værelset - det er slet ikke i orden og vi beklager mange gange!
Vi er også meget kede af at læse om jeres opfattelse af vores service - det er bestemt ikke vores sædvanlige standard og det vil vi også beklage mange gange!
Vi var på rundtur i Danmark og startede med en overnatning her. Vi er godt tilfreds med vores overnatning og serviceniveauet var rigtig fint. Jeg synes måske at de var i den lidt dyre ende for 2 dobbelt værelser med connecting Doors, selvom det ene var et opgraderet et af slagsen. Men overordnet helt tilfreds.
Mange tak for jeres positive tilbagemelding!
Vi var to voksne og to børn (4 og 8) i en suite i tre nætter. Værelset fungerede rigtig godt, fordi de to rum kunne opdeles med skydedøre. Billederne på Scandics hjemmeside viser ikke hvor stor og fed suiten er, med dejligt badekar, og balkon i længde af hele suiten med udsigt til solnedgang og ARoS. Bordfodbold til den ældste unge i loungeområdet var et kæmpe hit.
Lækker Corona-sikker morgenmad.
Kan kun anbefales på det kraftigste!
Tusind tak - det var dejlig læsning!