Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.267)
Filtrer anmeldelser
1.267 resultater
Medlemsvurdering
453
553
173
56
32
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
453
553
173
56
32
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
18-23 af 1.267 anmeldelser
Anmeldt d. 3. august 2020

Vi var på bryllupsrejse.

Servicen var virkelig ringe, hvad man kunne forvente af et 500-700 kr. ophold.
Morgenmadsrestauranten var som at sidde i en bilka-bistro. Værelsesgulvet var meget slidt.

Overordnet en dårlig oplevelse som kunne gøres bedre med fokus på receptionens service.

Dato for ophold: juli 2020
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Tak, cecilialoftagerl2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Nina Carlslund, General Manager hos Scandic Aarhus City, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. august 2020

Mange tak for at I har taget jer tiden til at give os grund og ærlig feedback . Vi er meget kede af jeres oplevelse af vedligehold på værelset - det er slet ikke i orden og vi beklager mange gange!


Vi er også meget kede af at læse om jeres opfattelse af vores service - det er bestemt ikke vores sædvanlige standard og det vil vi også beklage mange gange!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. august 2020

Vi var på rundtur i Danmark og startede med en overnatning her. Vi er godt tilfreds med vores overnatning og serviceniveauet var rigtig fint. Jeg synes måske at de var i den lidt dyre ende for 2 dobbelt værelser med connecting Doors, selvom det ene var et opgraderet et af slagsen. Men overordnet helt tilfreds.

Dato for ophold: juli 2020
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Tak, TommyA2791
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Nina Carlslund, General Manager hos Scandic Aarhus City, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. august 2020

Mange tak for jeres positive tilbagemelding!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. august 2020

Vi var to voksne og to børn (4 og 8) i en suite i tre nætter. Værelset fungerede rigtig godt, fordi de to rum kunne opdeles med skydedøre. Billederne på Scandics hjemmeside viser ikke hvor stor og fed suiten er, med dejligt badekar, og balkon i længde af hele suiten med udsigt til solnedgang og ARoS. Bordfodbold til den ældste unge i loungeområdet var et kæmpe hit.
Lækker Corona-sikker morgenmad.
Kan kun anbefales på det kraftigste!

Dato for ophold: juli 2020
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Tak, Curious300314
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Nina Carlslund, General Manager hos Scandic Aarhus City, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. august 2020

Tusind tak - det var dejlig læsning!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 28. juli 2020

Dato for ophold: juli 2020
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Nina Carlslund, General Manager hos Scandic Aarhus City, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. august 2020

Indberet svar som upassende
Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt d. 21. juli 2020

Dato for ophold: juli 2020
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Nina Carlslund, General Manager hos Scandic Aarhus City, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. august 2020

Indberet svar som upassende
Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Se flere anmeldelser