Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bedste indisk mad i Århus”
Anmeldelse af Masala

Masala
Reservér bord
2
tor. 28/1
20:00
nr. 109 af 618 Restauranter i Århus
Prisklasse: 8 $ - 16 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt 5. august 2020

Virkelig god service og virkelig lækker mad! Jeg har spist indisk mad flere steder i Århus, og det her er simpelthen nr. 1. Det er spicy med masser af smag fra det indiske køkken. Det kan kun anbefales herfra.

Dato for besøg: august 2020
Tak, Madlysten1234
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (35)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

18-22 af 35 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2020 fra mobile enheder

Super autentisk indisk mad, hvor de krydre din hverdag med alle mulig lækre krydderier.
Helt sikkert Århus bedste indisk take away !!!

Dato for besøg: august 2020
Tak, C3405NTahmadh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020

Ægte autistentisk indisk mad
Super fed oplevelse, god service og hurtig betjening, kan klart anbefales.

Dato for besøg: august 2020
Tak, Michaeljensen1
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020

Fantastisk mad med god stemning,
Servicen var meget bæredygtig
Personalet var meget venlig og gjorde det godt :)

Dato for besøg: juli 2020
Tak, volkand986
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020

Var der inde med en ven og jeg må sige det er noget af det bedste indiske mad jeg har fået serveret i Danmark. Hurtig betjening og venlig kok som laver maden efter eget ønske med hvor stærk maden skal være osv kan klart anbefales og med en mango lassi som drink

Dato for besøg: juli 2020
Tak, W4682MGmichaelh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Masala, kiggede også på

 

Har du været i Masala? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering