Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
188 $
Se tilbud
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
Vis 14 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (380)
Filtrer anmeldelser
380 resultater
Medlemsvurdering
165
146
39
21
9
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
165
146
39
21
9
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 380 anmeldelser
Anmeldt d. 1. august 2021

SUPER LÆKKERT HOTEL og venligt Personale...

*Kort til banegården og alt i centrum.

*Venligt personale, uanset tidspunkt på dagen også sen aften.

*Rent og pænt på værelset, fandt aldrig ud af hvornår rengøring kom... Vi gik på forskellige tidspunkter

*Minibar, hvor der var mange overkommelige priser - men også lidt mere eksklusiv feks Champagne, Lakrids... Benyttede os dog ikke af den.

*Lækker buffet, dejligt der IKKE var kage... Kæresten savnede dog sin pandekage... Lækker skrambled æg m.bacon, den bedste vi har smagt.

*Første morgen var kaffen rigtig meget tynd, den søde unge dame bag disken... Sagde øjeblik, tog en hurtig test og gav os ret... Der kom nyt kaffe, godt ☕ de andre dage.

*Gode til at besvare de spørgsmål man havde om forskelligt... Flinke over for alle, vi kunne ikke mærke om det var os "bondejogger" eller om der skulle have været nogle Direktører... Så dejligt

Super flot hotel, ligger dejligt centralt overfor Domkirken. Smilende og friskt personale, pænt og rent, gode senge og dejligt stort værelse...

Eneste lille bitte minus, var bodegaen på hjørnet og larmen derfra...

Kan varmt anbefales, takker for denne gang

Dato for ophold: juli 2021
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Majse1968
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
René Caspersen, Direktør hos Hotel Royal, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. august 2021

Kære Majse;
Tak for de fine kommentarer gør os så vanvittig glade når vores gæster føler sig hjemme og i gode hænder hos os.
Håber at se Jer en anden god gang på Royal.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 30. maj 2021 fra mobile enheder

Hotellets placering og vores værelse, i dette tilfælde deres nye junior suite var der ikke en finger at sætte på. Dog synes jeg det virker besynderligt at hotellet ikke har en aftale man kan benytte i forhold til parkering, så det kan i nogle tilfælde blive en halvdyr fornøjelse at parkere sin bil. Jeg ville på vores sidste dag bestille morgenmad/roomservice til vores værelse men blev afvist da det skulle bestilles dagen i forvejen, hvilket jeg også finder ret besynderligt og ikke noget jeg har oplevet før. Men ellers et super ophold på Royal Hotel med Århus bedste placering med gåafstand til næsten alt.

Dato for ophold: april 2021
Rejsetype: Rejste som par
Tak, KristofferH86
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 2. januar 2021 fra mobile enheder

Et dejligt hotel med charme og personlighed. Vi fik en skøn velkomst af en sød og imødekommende receptionist. Værelserne var gode, et unikt og lækkert badeværelse og en helt vildt dejlig seng! Vi kommer bestemt igen :)

Dato for ophold: december 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, SimonKastor
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 22. november 2020 fra mobile enheder

Dejligt, smukt hotel i hjertet af Århus, der emmer af historie. En af to hoteller jeg ville anbefale i Århus. Vi boede i penthouse, og den var fin. Personlig synes jeg suiten vi boede på sidst var mere i tråd med hotellets atmosfære og voldsomt charmerende.
Sidst gav jeg 5 stjerner og var meget begejstret i sommeren 2019; denne gang 4 stjerner.

Årsagerne er til at undgå, og gør du det, så kan jeg absolut anbefale hotellet:
Morgenmaden er helt og aldeles rædselsfuld. Hvis du modsat os, er klar på at gå ud og spise den et andet sted, så gør det. Den er som man ville forvente det på et motorvejsstop, og ikke på et hotel som Hotel Royal. Tørre boller, alt er klasket sammen og most sammen (noget tomatruskumsnusk, hvor pølser, bacon og våd scrambled æg var smadret sammen i samme skål oven på hinanden hulter til bulter) og råvarer af ringe kvalitet og kreativitet. Tarveligt pålæg på alle måder - osten var helt tør, som om at den havde stået ude længe. Det gjorde ikke noget, for den var så smagsløs samtidig at ingen ville spise den. Det var ikke muligt at få sirup eller honning til de tørre amerikanske pandekager - vi efterspurgte det. Spurgte også efter mulighed for at tilkøbe eller bytte andet ud med flere pandekager, da det meste var så ringe - ikke muligt. Der manglede nutella, og en af dagene forbi kun en lille kande kaffe. Juicen var af ringe kvalitet. Der var intet der smagte eller var tilfredsstillende - slet ikke til den pris.
Vi havde meget brug for netop bare at kunne læne os tilbage og nyde at have fri sammen som familie, inklusive langsomme morgener og brunch på værelset (som vi derfor betalte ekstra for i fht room service) - så Covid-19 sikkert som muligt. Slow living. Det var så på bekostning af elendig oplevelse begge morgener - den anden morgen endnu værre end den første, hvor der manglede flere ting.
Til aften var maden i Atrium som sådan fin; smukt rum. Der var dog kun mulighed for vinbaren, hvilket var vin ad libitum - på bekostning af kvalitet. Det er spøjst som koncept. Det stikker i modsat retning af hvad man skulle forvente af et hotel som Royal - kvantitet frem for kvalitet.
Der er mange gode restauranter i Århus af højere kvalitet og med et godt vinkort.

Servicen i receptionen er sød og venlig. Den meget professionelle og meget servicemindede tilgang, der hev Royal helt op i den gode liga og fik hotellet til at løfte sig over gennemsnitlig standard sidst, var dog ikke helt til at genfinde denne gang. Samtidig var der ikke som sådan noget at klage over. Fin korrespondence på mail forinden, hvor alle aftaler blev overholdt.

Hotellet er fint og rent. Du kan ikke bo mere centralt. Parkering er stadig problematisk, men vil du betale kan du få. Og så er det ikke et problem. Man skal bare vide det.

Dato for ophold: november 2020
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, GOD1234567
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 23. juli 2020

Det er koncentret charme på tube! Super hyggeligt og klassisk, så gennemført. Men der mangler knager på badeværelserne og afsætning til toilettasker, hvilket er i småtingsafdelingen. Til gengæld er 125 kroner for en simpel morgenmad med frostboller (vores var fortsat frosne i midten) ude af porportioner. For 50 kroner mere kunne vi også få røræg, som vel at mærke var kold da det nåede vores bord, og det samme var pølserne, til en pris af 175 kroner pr person. Det er lige at presse det.
Men jeg vil bestemt vende retur, for resten af hotellet er super skønt

Værelsestip: juniorsuite 404 kan varmt anbefales
Dato for ophold: juli 2020
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, MrBarfoed
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser