Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Autentisk oplevelse”
Anmeldelse af Madkonsulatet

Madkonsulatet
Reservér bord
2
tor. 23/9
20:00
nr. 60 af 635 Restauranter i Århus
Kvarter: Midtbyen
Restaurantoplysninger
Kvarter: Midtbyen
Anmeldt 9. august 2021

Dejligt sted i Mejlgade
Mine veninder og jeg er glade

Maden kan virkelig anbefales
Prisen kunne sagtens betales

Vi kommer helt sikkert tilbage
For stedet fortjener ingen klage

Dato for besøg: august 2021
1  Tak, laurak505
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (225)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

17-21 af 225 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2021 fra mobile enheder

Det var en god aften med god betjening og autentisk mad - det var en rigtig god oplevelse og klart til at anbefale!

Dato for besøg: august 2021
Tak, Dirtsa123
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2021 fra mobile enheder

Super god mad til en god pris og oven i hatten dejlig nærværende betjening, hvor man følte sig taget godt i hånden. Smukke milde lokaler med en rolig behagelig stemning

Dato for besøg: august 2021
Tak, Nathalie O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2021 fra mobile enheder

Prisvenlig, enkel og lækker 3 retters menu i hjertet af Aarhus til 185 kr.
Personalet var venlig til at betjene og maden kom hurtigt.

Dato for besøg: august 2021
Tak, Pioneer12607955252
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2021 fra mobile enheder

Hyggeligt fortovsrestaurant. Maden var dejlig smagfuld og prisen var fremragende. Tre retter for 135 kroner i midtbyen. Hyggelig service på sin egen måde. Super fint.

Dato for besøg: august 2021
Tak, Jakob L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Madkonsulatet, kiggede også på

 

Har du været i Madkonsulatet? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering