Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Risotto og gode øl”
Anmeldelse af Madkonsulatet

Madkonsulatet
Reservér bord
2
tir. 24/11
20:00
nr. 96 af 620 Restauranter i Århus
Kvarter: Midtbyen
Restaurantoplysninger
Kvarter: Midtbyen
Anmeldt 16. august 2020

Rigtige gode priser og jeg fik en lækker risotto. Til prisen var det virkelig virkelig godt! 5 ud af 5 stjerner herfra

Dato for besøg: august 2020
Tak, 892augustb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (144)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

59-63 af 144 anmeldelser

Anmeldt 16. august 2020

Virkeligt lækker mad, gode priser og en service ud over det sædvanlige! Placering i top! Det er anbefalingsværdigt.

Dato for besøg: august 2020
Tak, 532jannikj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020

Mest ubehagelige oplevelse. Det starter med at ejeren tydeligt forsøger at smide os ud således han kan sælge vores bord til nogle andre, hvilket fik os til at føle os meget uvelkomne. Han fjerner vores glas og drikkevarer før vi overhovedet er færdige. Derefter går vi ind for at betale, hvor han snyder os i høj grad kan jeg se og derfor beder jeg om at se kvitteringen hvor han bliver meget sur og agressiv. Jeg fortæller ham meget klart at der må være sket en fejl, hvorefter han nærmest skælder mig ud og afbryder mig hver gang jeg forsøger at sige hvad vi havde spist (da han ikke selv havde styr på vores mad, priserne, osv.). Jeg ender med at betale 200 kr. for meget, hvorefter han giver mig kontanter og mønter som tilbagebetaling (ikke godt ift. corona), og bliver sur da jeg fortæller at jeg ikke vil have kontanter, nu hvor jeg har betalt med kort. Jeg ender med at sige at han ikke burde hidse sig sådan op foran kunder hvis han ikke vil have dårlig omtale, hvorefter han siger jeg ikke skal true ham og nærmest tvinger mig ud ad døren. Maden var desuden af ringe kvalitet. Kommer aldrig igen!!

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
2  Tak, rosemarien516
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020

Kejserens nye klæder
Spild af tid og penge

Var sultne da vi gik derfra
Spiste dagen forinden hos naboen sct Poul for mindre og havde en sublim oplevelse
Desværre var der ikke plads den dag

Dato for besøg: august 2020
2  Tak, tinaiv0nnb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020

Super lækker frokost, vi var 7 der var afsted. Sød betjening og virkelig dejlig mad! Kommer gerne igen.

Dato for besøg: august 2020
Tak, Cecilielk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Madkonsulatet, kiggede også på

 

Har du været i Madkonsulatet? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering