Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ny italiensk restaurant i Mejlgade.”
Anmeldelse af Madkonsulatet

Madkonsulatet
Reservér bord
2
man. 21/9
20:00
nr. 111 af 626 Restauranter i Århus
Kvarter: Midtbyen
Restaurantoplysninger
Kvarter: Midtbyen
Anmeldt 26. januar 2020 fra mobile enheder

Vi aflagde spontant besøg og spiste en forsinket frokost. Restauranten præsenterer sig fint udefra og indenfor, og der er hyggeligt. Betjeningen af italiensk mad foregår venligt og præcis. Er lige åbnet i december 2019 og skal lige have chance for at nå ind i en rytme. Maden var god, og vi kommer tilbage og spiser eller henter take away.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, 748Rita
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (109)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

94-98 af 109 anmeldelser

Anmeldt 20. december 2019

Vi skulle lige se, hvad den nye bistro Madkonsulatet i Mejlgade kunne - og vi var glade. En lækker hummersuppe, confiteret kyllingelår og en virkelig god Baklava til dessert. Alt er angiveligt lavet fra bunden i det åbne køkken. Superhyggeligt lokale, venlig og opmærksom betjening og nogle helt okay priser.

Dato for besøg: december 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, SoerenHolmHansen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. december 2019

Dejlig spisested med god atmosfære, betjening og lækkert mad. Hurtig og nem betjening. Et besøg værd.

Dato for besøg: december 2019
Tak, sabrinadG1816TO
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. december 2019 fra mobile enheder

Min veninde og mig var egentlig på vej hjem for at spise, da vi blev stoppet udenfor restaurant Madkonsulatet i Mejlgade og blev budt indenfor. Der duftede dejlig af mad og super hyggeligt lokale hvor der allerede sad en del selvom det var tidligt på aftenen. Vi var blevet tilbudt 3 retter for 100,- Virkelig lækker mad utroligt til den pris, vi fortrød bestemt ikke at vi blev hentet ind. Tak for mad og vi ses igen

Dato for besøg: december 2019
Tak, kamel171
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. december 2019

Dejlig oplevelse på restaurant Madkonsul. God og hurtig betjening. Forreten bestod af en god og velsmagende hummersupe. Hovedret var confitteret kylling med ovnbagte kartofler hertil rodfrugt chips og brøndkarse. God let hovedret med veltilberedt kylling. Desserten bestod af sukkerkogt æble med makroner, rosiner og cremefraiche. Æblerne manglede lidt bid og der kunne have været kræset lidt mere om finish i anretningen.

Dato for besøg: december 2019
Tak, matineh2015
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Madkonsulatet, kiggede også på

 

Har du været i Madkonsulatet? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering