Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hygge og god mad til rimelig pris”
Anmeldelse af Den Rustikke

Den Rustikke
Reservér med
Den Rustikke er ikke tilgængelig på det valgte tidspunkt. Vælg et andet tidspunkt, eller søg efter restauranter med kapacitet.
Det tidspunkt, som du har valgt, er allerede passeret.
nr. 27 af 636 Restauranter i Århus
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 20 $ - 26 $
Køkkener: Fransk, Italiensk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Barhygge
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Reservationer
Kvarter: Midtbyen
Anmeldt 18. december 2018 fra mobile enheder

Stedet oser af hygge og man føler sig velkommen.
Menukortet er skrevet med kridt på en tavle. 3 retter for 195 kr er billigt og pengene værd.
I december skulle nogle af os have and. Den var en smule tør. De øvrige retter vi fik var er intet at udsætte på.
Jeg har været der nogle gange tidligere, og jeg kommer gerne igen.

Dato for besøg: december 2018
Tak, Lcharmo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (303)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

4-8 af 303 anmeldelser

Anmeldt 12. december 2018

Veltilberedt og smagsfuldt. En restaurant der udmærker sig i sammenhængen mellem kvalitet og pris, her får du virkelig meget for pengene! Jeg er altid gået sulten hjem, til gengæld har jeg heller aldrig revet mig ved dankortterminalen.

Dato for besøg: november 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Mie Emilie G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. december 2018 fra mobile enheder

Dejlig atmosfære og lækker mad. Kun to retter at vælge imellem til forret, hovedret og dessert, hvilket gør det dejligt simpelt. God pris for tre retters menu.

Dato for besøg: august 2018
Tak, karolinebr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2018

Super dejlig mad, der var flot anrettet og smagte af noget!
Godt koncept med 3 retter til kun 195 kr. og billige vine – alt i alt et sted der kan anbefales og ikke mindst på grund af rigtig god betjening. Kommer helt sikkert igen.

Dato for besøg: november 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, B4721ILfrankp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2018 fra mobile enheder

Godt koncept med 3 retters menu hvor man kan vælge mellem 2/3 retter. Maden var rigtig god -oste tallerken til dessert var vanskelig at få øje på da der var så lidt ost.
Servicen var behagelig vil helt klart gerne komme igen.

Dato for besøg: oktober 2018
Tak, susanneg961
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Den Rustikke, kiggede også på

Århus, Østjylland
 
Århus, Østjylland
Århus, Østjylland
 
Århus, Østjylland
Århus, Østjylland
 

Har du været i Den Rustikke? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering