Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Bente Winther Dose
København, Danmark

Bedre end city

5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 12. maj 2024fra mobile enheder
Bare i orden som vanligt.
Som at komme i et par hjemmesko….. hyggeligt, ukompliceret, varmt, trygt og afslappende.
Alt er på plads, alt er rent og fint, intet er overflødigt.
Så nemt at parkere,så nemt og hurtigt med letbanen.
Dejligt med god og fri kaffe og the til værelset
Dato for ophold: maj 2024
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Mark Nykjær-Fisher, Direktør hos Hotel GUESTapart - Aarhus, svarede på denne anmeldelse
Svarede for 4 uger siden
Kære Bente,
tusind tak for din søde anmeldelse - vi bliver glade helt ind i maven når vi læser den! Velkommen hjem igen og igen.
Knus fra dit team GUESTapart,
Ditte
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
1.744 kr.
Refusionsberettiget
  • Expedia.com
    1.744 kr.
  • Agoda.com
    1.478 kr.
  • Hotels.com
    1.744 kr.
4.5 km fra Hotel GUESTapart - Aarhus
Gratis wi-fi
Restaurant
Villa Provence Exterior
1.459 kr.
Refusionsberettiget
  • Expedia.com
    1.459 kr.
  • ZenHotels.com
    1.238 kr.
  • Priceline
4.8 km fra Hotel GUESTapart - Aarhus
Roomservice
Bar/lounge
1.357 kr.
  • Priceline
  • Agoda.com
    1.098 kr.
  • Expedia.com
    1.315 kr.
4.2 km fra Hotel GUESTapart - Aarhus
Gratis wi-fi
1.183 kr.
  • Scandic Hotels
    1.340 kr.
  • Agoda.com
    1.064 kr.
  • Priceline
4.8 km fra Hotel GUESTapart - Aarhus
Gratis wi-fi
Restaurant
1.099 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Expedia.com
    1.099 kr.
  • Hotels.com
    1.099 kr.
  • Priceline
5.1 km fra Hotel GUESTapart - Aarhus
Gratis wi-fi
635 kr.
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
  • Expedia.com
    635 kr.
  • Official website
    625 kr.
5.3 km fra Hotel GUESTapart - Aarhus
Gratis wi-fi
Exterior
677 kr.
  • Expedia.com
    785 kr.
  • Agoda.com
    602 kr.
  • Priceline
4.7 km fra Hotel GUESTapart - Aarhus
Gratis wi-fi
971 kr.
  • Expedia.com
    1.149 kr.
  • Agoda.com
    910 kr.
  • Priceline
5.1 km fra Hotel GUESTapart - Aarhus
Gratis wi-fi
Restaurant
1.011 kr.
965 kr.
  • Expedia.com
    965 kr.
  • Radissonhotels.com
    965 kr.
  • Priceline
    965 kr.
4.8 km fra Hotel GUESTapart - Aarhus
Gratis wi-fi
Restaurant
1.126 kr.
Refusionsberettiget
  • Expedia.com
    1.126 kr.
  • Vio.com
    890 kr.
  • Priceline
7.9 km fra Hotel GUESTapart - Aarhus
Gratis wi-fi
Pool
Vis flere hoteller i Århus
Anmeldelser (103)
Filtrer anmeldelser
103 resultater
Medlemsvurdering
77
17
4
2
3
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
77
17
4
2
3
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 103 anmeldelser
Anmeldt d. 12. december 2023 fra mobile enheder

Landets hyggeligste sted Her er så fantastisk, rent, roligt, pænt og omfavnende Elsker at bo her. Alt emmer af kvalitet og omsorg. Dejlig vedkommende morgenmad og betjening. Så nemt at hoppe letbane. Fine p forhold. Bor aldrig i city mere. Kan kun anbefale.

Dato for ophold: december 2023
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Bente W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Mark Nykjær-Fisher, Direktør hos Hotel GUESTapart - Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. december 2023

Kæreste Bente,
du har lige givet os den bedste julegave med dine søde ord! <3 <3 Skøn læsning! Vi glæder os til at byde dig velkommen her igen.

Mange juleknus fra Ditte, på vegne af hele dit team GUESTapart :)

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 24. september 2023 fra mobile enheder

Flot, moderne og eksklusivt indrettet lejlighed med nem check ind og ud. Morgenmaden var i særklasse og indbydende. Noget af det bedste vi har fået. Det er nemt at komme ind til Århus med letbanen. Det er muligt at bestille mad på stedet man selv varmer i ovnen.

Værelsestip: Vi bad om en lejlighed der vendte væk fra letbanen
Dato for ophold: september 2023
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Katrine Groes L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Mark Nykjær-Fisher, Direktør hos Hotel GUESTapart - Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. oktober 2023

Hej Katrine,
tusind tak for din fine anmeldelse! Dejligt at høre, I har haft det godt her og hvor er det bare skønt, I kunne lide vores morgenmadsbuffet med de mange hjemmelavede og økologiske retter. Fedt, I synes godt om vores GUESTmade aftensmadskoncept : - )
Velkommen igen,

Knus fra hele team GUESTapart
Ditte.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 4. september 2023 fra mobile enheder

Måske er jeg for sart…men fik sovet kun få timer pga letbanen der var Max 30 meter fra min seng. Selv med ørepropper blev jeg vækket hver gang den kørte forbi. Vil bestemt ikke anbefale til dem, der har behov for stilhed for at sove. Hvis man ikke kan sove pga larm fra toget, så har jeg svært ved at give en bedre bedømmelse …

Værelsestip: Undgå værelser ved letbanen
Dato for ophold: september 2023
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, poncina
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Mark Nykjær-Fisher, Direktør hos Hotel GUESTapart - Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. september 2023

Hej Poncina,
hvor er det ærgerligt at du har sovet dårligt grundet larm udefra! Det er jeg selvfølgelig ked af at høre. Det er jo altid meget individuelt, hvor let eller tungt man sover, så jeg vil helt bestemt foreslå dig at kontakte hotellet forud for dit ophold for at bede om et stille værelse, da du er en 'let-sover-type' :) Vi er rigtigt glade for Letbanen som nabo der hurtigt bringer vores kære gæster til centrum af Aarhus, men det er da bare øv, at du har følt dig så generet af den, at hele din vurdering af hotellet, vores store smil, den hjemmelavede morgenmadsbuffet, designlejligheden og alt det andet, GUESTapart tilbyder, ødelægges grundet dette.
Til en anden gang håber vi, du giver et lille pip, så vi kan sørge for et værelse til dig som er modsat 'dit værste mareridt'.

Velkommen igen,
på vegne af hele team GUESTapart,
Ditte.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 29. august 2023

Fantastisk oplevelse, skønt at besøget et hotel der ikke ligner alle andre hoteller i verden. Vi havde værelset i 2 plan, hvilket var en rigtig fin løsning når man rejser med 2 børn. Super god morgenmad. Beliggenheden med 100 meter til letbanen er perfekt.

Dato for ophold: juli 2023
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, simonlangli
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Mark Nykjær-Fisher, Direktør hos Hotel GUESTapart - Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. september 2023

Hej Simon,
tusind tak for din skønne anmeldelse, fedt, I kan lide vores hotel! Dejligt at høre, vores UPSTAIRS DOWNSTAIRS lejlighed passede godt til jer : - )
Vi håber, vi må byde jer velkommen igen en anden gang.

På vegne af hele Team GUESTapart,
Ditte

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. august 2023

Alt var bare perfekt. Har aldrig sovet i en så god seng. Fra start til slut gennemført. Smilende og imødekommende personale. Lækker lejlighed og super morgenmad :-) Vi kommer helt sikkert igen! Kun roser herfra.

Dato for ophold: august 2023
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, lenepriyat
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Mark Nykjær-Fisher, Direktør hos Hotel GUESTapart - Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. august 2023

Hej Lene,
DU er perfekt! Sikke en skøn anmeldelse <3 Vi vil glæde os til at se dig igen :)

Knus fra hele team GUESTapart,
Ditte

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser