“Noget af det bedste i Aarhus til prisen”
Anmeldelse af Miro Vin

Miro Vin
nr. 46 af 681 Restauranter i Århus
Udmærkelsescertifikatet
Restaurantoplysninger
Anmeldt for 2 uger siden fra mobile enheder

Vores første besøg hos Miro men helt sikkert ikke det sidste. Maden var fantastisk og vi kom af med 598 for 5 retter + snacks. Retterne var anderledes end mange andre gourmet-restauranter, da man her helt klart tager nogle chancer og enkelte af retterne vil klart skille vandene - som fx jordskok-desserten eller brisler med myntegelé- vi elskede dem. Herudover tilkøbte vi en ekstra ret, som var stegt foie gras og den sad lige i skabet. Vi fik saft-menu, som bestod af 5 forskellige æblemost med stor variation i smagen. Servicen var jordnær, varm og god hele vejen igennem. Det var en helt igennem skøn oplevelse at besøge Miro.

Dato for besøg: februar 2023
Tak, N6551VQmartink
Sprog

Anmeldt 18. december 2022 fra mobile enheder

Flot velsmagende mad, outstandig vinkort og vinguide…..5 retters til kr. 595 er fuld ud rimeligt. VI KOMMER TILBAGE✅

Dato for besøg: december 2022
3  Tak, Dannervig
Anmeldt 30. oktober 2022 fra mobile enheder

Vi ankom kl 18:00 og fik vores bord. Vi havde bestemt at vi ville have "hele molevitten" det er inc bobler og en anretning af 3 forskellige caviar
Derpå kom så kom der cava med 3 små hapser, utroligt lækkert.

Nu begyndte vi så på menuen 5 stk + desert og kaffe.

Vi vil sige at Miro kan måle sig med de bedste restauranter inc Michelin restaurenter her i Århus, det hele serveret i en atmosfære som kun Toni (indehaveren) forstår at frembringe. Søde tjenere, og noget som jeg personligt godt kan lide at deres kokke også kommer ind og fortæller om maden. Det hele serveret med nogle utroligt dejlige vine.

Dato for besøg: oktober 2022
3  Tak, X638MEjohnf
Anmeldt 19. september 2022

Denne restaurant leverer hver gang. Altid lækkert mad og fantastisk vin. Stemningen er den absolut bedste i Aarhus. Vi besøger den flere gange om året og den skuffer aldrig. Tak for endnu en skøn aften.

Dato for besøg: september 2022
    • Mad
5  Tak, wintherchristina
Anmeldt 17. februar 2022 fra mobile enheder

Vi var blevet inviteret til fødselsdag af et hold venner, ellers var vi aldrig kommet her.
Ejeren er en rigtig hygge onkel, og hvis alt han siger er sandt, så har jeg siddet på Steffen Brandts plads.
En dejlig aften

Dato for besøg: februar 2022
5  Tak, Steen Rosborg M

Rejsende, der kiggede på Miro Vin, kiggede også på

Har du været i Miro Vin? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering