Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“dårlig kvalitet”

The South Indian (Aarhus)
nr. 464 af 623 Restauranter i Århus
Kvarter: Midtbyen
Restaurantoplysninger
Kvarter: Midtbyen
Anmeldt 27. januar 2020

Vi har bestilt masala dosai, som er dårlig kvaliti. Vi bestilt chappathi , det er også dårlig. Derefter bestilte vi puri/ parotte med abugini kruma, som kan jeg anbefalde.

Dato for besøg: januar 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, endlig
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
kannathasanp, General Manager hos The South Indian (Aarhus), svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. juli 2020
Google Oversæt

Thank you for the review. We would like you to contact us at eat@southindian.dk for further feedback to let us know what could be done better to make your experience better one.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (53)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

5-9 af 53 anmeldelser

Anmeldt 19. januar 2020

Vi betalte 550 kr incl udbringning for at for signaturmenu for 2, der var 4 slags mad ud over chips og ris der var både tørre og kedelige. Vi er begge 2 vant til mange forskellige slags mad, også af den stærke slags, men i det her tilfælde kunne ingen af os lide nogen af de 4 forskellige retter og vi vurderede det til at være langt under standard, især prisen taget i betragtning, bestemt ikke et sted vi vil anbefale til nogen.

Dato for besøg: januar 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Lene H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
kannathasanp, General Manager hos The South Indian (Aarhus), svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. juli 2020
Google Oversæt

Thank you for the review. We apologize for bot being bale to give you a good experience with us.We would like you to contact us at eat@southindian.dk for further feedback to let us know what could be done better to make your experience better one.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 11. januar 2020

Online booking med The Fork fungerer ikke. Har reserveret til 4 personer, men de har kun et bord til 2, da vi kommer. Personalet kan ikke håndtere situationen og lader som vi ikke eksisterer. De virker stressede og er direkte uhøflige.

Dato for besøg: januar 2020
    • Service
Tak, MStehouwer
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
kannathasanp, General Manager hos The South Indian (Aarhus), svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. juli 2020
Google Oversæt

Thank you for the review. We apologize for not being able to make your experience a good one with us. We would like you to contact us at eat@southindian.dk for further feedback to let us know what could be done better to make your experience better one. We have improved a lot now and want you to visit us again.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 7. januar 2020 fra mobile enheder

Besøgte dette sted for at få aftensmad. Betjeningen var sød, hurtig og venlig, men så holdte det gode også op. Jeg fik masala lamb, og det gik så stærkt med at få det, at det bare må være øst op fra gryder ude bag ved.
Øllet var dårligt, og smagte sjovt, og glasset var beskidt. Risene var kolde, og masalaen var halvkold og kedelig. Eneste lyspunkt var brødet. Men så var det til gengæld også dyrt.

Dato for besøg: januar 2020
1  Tak, DadToThree
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
kannathasanp, General Manager hos The South Indian (Aarhus), svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. juli 2020
Google Oversæt

Thank you for the review. We are really sorry for not being able to make your experience a good one with us. We would like you to contact us at eat@southindian.dk for further feedback to let us know what could be done better to make your experience better one. However we have improved a lot since then and hope you to visit us again.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 18. november 2019

Spiste her efter at have læst en blændende anmeldelse i Jyllands-Posten, men vores oplevelse levede desværre ikke op til de flotte ord. Maden er allerhøjest middelmådig, og det er desværre "almindelige" smage som løg og linser, fremfor den varierede krydderiblanding man kender fra det indiske køkken, der dominerer. Hyggeligt sted og venlig betjening, men til den pris forventede vi en større og mere gennemført smagsoplevelse.

Dato for besøg: november 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, NikolajB
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
kannathasanp, Gæsteansvarlig hos The South Indian (Aarhus), svarede på denne anmeldelseSvarede d. 10. december 2019
Google Oversæt

With reference to your comment regarding authenticity and taste, we can inform you that
we have the pleasure of serving freshly prepared authentic Indian dishes to thousands of guests each year, many Indians and many locals who really appreciate our authentic Indian vegetarian and non vegetarian delicacies. We bring our chefs specially from India to ensure authenticity of taste and use only fresh and healthy ingredients.But of course we understand that taste depends on personal choice. We are a restaurant specializing in Chettinad cuisine hence our food does not taste the same as what you get in other North Indian restaurants.
We would like you to know that your feedback is valuable to us and we would love to serve you again in future.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på The South Indian (Aarhus), kiggede også på

 
Århus, Østjylland
 

Har du været i The South Indian (Aarhus)? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering