Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 10.00 - 22.00
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Bedste i DK!

Bedste escaperoom vi har prøvet i DK - vi har prøvet mange i hele Europa. Gennemført, tilpas... læs mere

Anmeldt for 1 uge siden
RikkeVerstappen89
fra mobile enheder
Toppen af escape room immersion i Aarhus

Jeg har nu prøvet alle tre rum fra Escapist, og jeg må sige at det er noget af det mest originale... læs mere

Anmeldt d. 14. august 2021
khdemyx
Læs alle 116 anmeldelser
  
Google
Anbefalede oplevelser i og omkring Århus
Tidsrejse i Århus
1 anmeldelse
fra 93,28 $
Flere oplysninger
fra 23,91 $
Flere oplysninger
fra 39,52 $
Flere oplysninger
fra 36,11 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (116)
Filtrer anmeldelser
116 resultater
Medlemsvurdering
106
9
1
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Medlemsvurdering
106
9
1
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 116 anmeldelser
Anmeldt d. 6. august 2021 fra mobile enheder

Vi var inde og prøve Wanted i Tilst og var meget begejstrede! Det var super interaktivt, og der var mange overraskende løsninger og fede effekter, der passede godt ind i temaet. Rummet var generelt meget gennemført.
Selvom vi var en gruppe på 6, der er mere end det anbefalede, havde vi det også alle sjovt og kunne bidrage til at løse noget. Niveauet passede derfor godt - det var hverken for let eller for svært. Tak for en god oplevelse, der var bedre end de fleste andre escape rooms, vi har prøvet!

Dato for oplevelse: august 2021
Tak, claramandal
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Escapist A, Ejer hos Escapist Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. august 2021

Hejsa Clara, tusind tak for den rigtigt positive anmeldelse! :D Det var virkeligt dejligt at høre at I kunne lide alt det vi havde brygget sammen, og vi håber at I er klar på den næste fede oplevelse vi finder på herude! :) Mvh Henrik fra Escapist

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 31. juli 2021 fra mobile enheder

Vi skulle finde en aktivitet for hele familien (børn på 11 og 15 år). Alle syntes det var rigtig sjovt at prøve, og vi lykkedes da til sidst at løse mysteriet - dog 1 min. Efter tiden var udløbet Men god underholdning for alle. Det skal vi helt sikkert prøve igen.

Dato for oplevelse: juli 2021
Tak, 643jeanettep
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Escapist A, Ejer hos Escapist Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. august 2021

Hej Jeanette, tak for den gode anmeldelse! :) Superfedt at I kunne lide missionen! Mvh Henrik fra Escapist

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 21. juli 2021 fra mobile enheder

Vi var en familie på 4, som ikke havde prøvet escaperooms før. Vi var alle sammen yders positiv overrasket og havde en rigtig god oplevelse. Det var spændende, med tilpas svære gåder og overraskelselser.
Vores game master Henrik var entusiastisk og gennemgik oplevelsen bagefter. Det virkede rigtig godt.

Dato for oplevelse: juli 2021
Tak, Birgitte T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Escapist A, Ejer hos Escapist Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. juli 2021

Hej Birgitte, tusind tak for den fine anmeldelse :) Det var en fornøjelse at have jer forbi til jeres første escape room nogensinde, og fra Escapist håber vi at det har givet jer blod på tanden efter mere! :D Mvh Henrik fra Escapist

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 20. juli 2021 fra mobile enheder

Vi var ude og prøve deres nye rum Wanted i Tilst og er meget begejstrede. Det er virkelig godt lavet og en super spændende oplevelse for både voksne og store børn (13 og 17 år) og fedt at alle kan bidrage så vi kom igennem! Super søde folk der står for det og meget imødekommende! Tak for en god oplevelse!

Dato for oplevelse: juni 2021
Tak, 725frederikkea
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Escapist A, Ejer hos Escapist Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. juli 2021

Hejsa - mange tak for den gode anmeldelse af Wanted! Vi har virkeligt givet den gas med det rum, så det er fedt at se at det er et hit! :) Mvh Henrik fra Escapist

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 19. juli 2021 fra mobile enheder

Vi var en familie på 5 inde og prøve det nye rum hos Escapist “Wanted”. Vi har 8-10 rum bag os, og vi var alle enige om, at “Wanted” til nu er det bedste rum, vi har prøvet. Rummet er super flot og autentisk i sin opbygning, og der var en masse gode og gennemtænkte puzzles. Selvom vi skulle bruge lidt hjælp til at klare missionen, var det en rigtig god oplevelse. Vi stiller os forrest i køen, når Escapist åbner flere nye rum i Tilst.

Dato for oplevelse: juni 2021
Tak, Allan H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Escapist A, Ejer hos Escapist Aarhus, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. juli 2021

Hej Allan, tusind tak for den gode anmeldelse, det er virkeligt skønt at I kunne lide vores wild west-eventyr! :) Mvh Henrik fra Escapist

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser