“Fremragende Brunch i hyggelige omgivelser”
Anmeldelse af Restaurant Ombord

Restaurant Ombord
nr. 184 af 935 Restauranter i Århus
Restaurantoplysninger
Anmeldt 7. oktober 2023 fra mobile enheder

Dejlig, velsmagende og på den bedste måde anderledes brunch. Særlig Ombords eggs Benedict er at fremhæve
Gid stemning, god betjening 😁✌🏻

Dato for besøg: oktober 2023
1  Tak, Skovm
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 9. september 2023

Det var ikke nogen positiv oplevelse hos Ombord - faktisk lidt irriterende, at den unge kvindelige tjener åbenbart ikke forstod sin rolle og ikke tog mod vores ordre, men i stedet stillede sig hen i baren og rodede rundt i sit lange hår…..den slags foregår ude bagved, tak. Først da chefen 2 gange spurgte hende, om hun ville tale med bord 5, kom der gang i sagerne. Da var jeg allerede irriteret. Chefen rendte rundt med sin cap omvendt på - jeg ved ikke, om han syntes, at det var smart, men på en restaurant virker det sjusket- det er trods alt ikke Blågårds Plads.
Jeg ville gerne have en hvedeøl, men det havde de ikke, svarede hun - og dem fra Norddjurs på kortet kunne de ikke skaffe for tiden. Først senere så jeg, at der var Erdinger på hanen.
Ombord virker slidt - skrammer i malingen, metalindkransningen forneden på baren har ikke set Brasso i årevis.
Jeg fik hummerbisque, som desværre var fyldt med trevlet porre (?) skåret julienne. Det bibragte ikke retten noget godt, heller ikke olien, der fik retten til at se underlig ud - og der manglede smag.Tilmed var der lagt en ‘forårsrulle’ ned i herlighederne. Det kan godt være, at det ser smart ud, men rullen bliver jo opløst og blød - hvem i alverden har dog fundet på det.
Fruens svampetoast bestod af champignon og en masse revet ost - totalt misforstået.
Dagens fisk var mørksej, egentlig en Ok servering, men broccolipureen var gullig dvs lavet af overmodne broccoli - uffffff.
Min kalvebavette ‘udmærkede’ sig ved, at det smagte af ingenting - saucen var sødlig pga tyttebærrene og de syltede champignon var nærmest sukkersøde. Dertil var serveret mashed potatoes mast ned i en lille kasserolle…og det smagte ikke af noget. Kødet var dog rigtig lækkert mørt.

Kedeligt restaurantbesøg og på vej derfra ærgrede jeg mig over, at vi valgte Ombord, når der er så mange andre lækre steder i nærheden.
Vi kommer aldrig igen.

Dato for besøg: september 2023
    • Stemning
Tak, Flemminggroen
Anmeldt 1. september 2023

Jægergårdsgade er kendt for små hyggelige barer og restauranter og Ombord ligger midt i området. Vi var her for en del år siden, og ville checke om alt stadig var OK og det var det.
Priser er måske nok lige til den høje side, men betjeningen er vidende og flinke og maden er stadig rigtig god. Vi fik bl.a. dagens fisk som var mørksej - og den var meget lækker. Man sidder lidt trængt ved de små borde - men det øger måske hyggen.

Dato for besøg: august 2023
    • Stemning
Tak, Roar M
Anmeldt 6. april 2023 fra mobile enheder

Super dejlig oplevelse. Maden var rigtig god. Flot tilberedt. Mørt og saftigt oksekød. God kvalitet. Service var også i top. Dejligt at komme til en restaurant hvor tjenere og kokke samarbejder. Bestemt et sted jeg gerne vil komme igen.

De bedste anbefalinger herfra
/Jesper
Randers -Danmark

Dato for besøg: april 2023
Tak, Guide611731
Anmeldt 19. marts 2023

Kvaliteten på maden og spiseoplevelsen var rigtig god - desværre blev aftenen forstyrret af en ikke tilsvarende god betjeningsoplevelse.
Først bliver vi betjent af en kvindelig tjener, som serverer vores drikkevarer.
Dernæst beslutter vi os for hvad vi skal spise for en mandlig tjener. Undervejs i samtalen udvises tvivl om hvad der er på menukortet, og må pege på kortet.
Sidst i samtalen, bliver vi spurgt om vi vil have forretterne og hovedretterne samlet.
5 minutter efter at han havde taget vores bestilling, kommer han tilbage og spørger hvilken udskæring vi kunne tænke os. 5 minutter efter kommer han igen og spørger, hvordan bøffen skulle steges.
Vi får vores forretter og nyder de gode smage, hvor midt i maden, han kommer igen og skal til at stille hovedretter. Hovedretterne var dog ikke vores.
Senere, tager vi fat i en tredje mandlig tjener, om en karaffel vand, som var glemt i bestillingen.
Efter forretterne går der cirka 45-60 minutter, hvor jeg tager fat i den første kvindelige tjener, og spørger om hovedretten snart er på vej. Hun undskylder og giver drikkevarer på husets regning. Efter vi havde betalt, kommer den anden mandlige tjener og spørger: "Kunne I tænke jer mousse på husets regning"? Hvor vi havde betragtet at det blev givet ved hvert bord med samme replik.
En skuffende service men fantastisk god mad.

Dato for besøg: marts 2023
Tak, MathiasAarhus
Nanna T, Ejer hos Restaurant Ombord, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. marts 2023

Kære Mathias
Tusinde tak for din konstruktive feedback. Jeg sætter stor pris på, at du tager dig tid til at gøre os opmærksomme på jeres oplevelse, for selvfølgelig skal mad og serviceoplevelsen hænge sammen, hvilket det tydeligvis ikke har gjort her og det er frygtelig ked af!

Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvornår I har været inde og spise så jeg ved hvem af mine kollegaer, der har brug for lidt ekstra støtte og oplæring. For det lugter langt væk af usikkerhed fra deres side. Og dét ansvar falder 100% tilbage på mig selv.

Du er velkommen til at skrive til mig: nanna@restaurantombord.dk

Med venlig hilsen
Nanna
Restaurant Ombord

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Restaurant Ombord, kiggede også på

Har du været i Restaurant Ombord? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering