Det var ikke nogen positiv oplevelse hos Ombord - faktisk lidt irriterende, at den unge kvindelige tjener åbenbart ikke forstod sin rolle og ikke tog mod vores ordre, men i stedet stillede sig hen i baren og rodede rundt i sit lange hår…..den slags foregår ude bagved, tak. Først da chefen 2 gange spurgte hende, om hun ville tale med bord 5, kom der gang i sagerne. Da var jeg allerede irriteret. Chefen rendte rundt med sin cap omvendt på - jeg ved ikke, om han syntes, at det var smart, men på en restaurant virker det sjusket- det er trods alt ikke Blågårds Plads.
Jeg ville gerne have en hvedeøl, men det havde de ikke, svarede hun - og dem fra Norddjurs på kortet kunne de ikke skaffe for tiden. Først senere så jeg, at der var Erdinger på hanen.
Ombord virker slidt - skrammer i malingen, metalindkransningen forneden på baren har ikke set Brasso i årevis.
Jeg fik hummerbisque, som desværre var fyldt med trevlet porre (?) skåret julienne. Det bibragte ikke retten noget godt, heller ikke olien, der fik retten til at se underlig ud - og der manglede smag.Tilmed var der lagt en ‘forårsrulle’ ned i herlighederne. Det kan godt være, at det ser smart ud, men rullen bliver jo opløst og blød - hvem i alverden har dog fundet på det.
Fruens svampetoast bestod af champignon og en masse revet ost - totalt misforstået.
Dagens fisk var mørksej, egentlig en Ok servering, men broccolipureen var gullig dvs lavet af overmodne broccoli - uffffff.
Min kalvebavette ‘udmærkede’ sig ved, at det smagte af ingenting - saucen var sødlig pga tyttebærrene og de syltede champignon var nærmest sukkersøde. Dertil var serveret mashed potatoes mast ned i en lille kasserolle…og det smagte ikke af noget. Kødet var dog rigtig lækkert mørt.
Kedeligt restaurantbesøg og på vej derfra ærgrede jeg mig over, at vi valgte Ombord, når der er så mange andre lækre steder i nærheden.
Vi kommer aldrig igen.