Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig betjening”
Anmeldelse af Den Hvide Orkide

Den Hvide Orkide
Få mad leveret
nr. 68 af 671 Restauranter i Århus
Restaurantoplysninger
Anmeldt for 4 uger siden fra mobile enheder

Fik take away, som var pakket godt ind
Det ender med at det smager dejligt, intet problem.
Dog finder jeg et hår i maden til sidst, ringer derefter ind til dem for at forklarer situationen, regner ikke med penge tilbage eller mere mad.
Får så vildt dårlig betjening, i at kokken bliver ved med at benægte og ikke mener der kan komme hår ned i deres mad.
Maden var lækker, men kan da godt mærke jeg bare skal bestille over just eat eller wolt, da betjeningen ikke er helt godkendt.

Dato for besøg: januar 2023
Tak, W261HHpatrickk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldelser (100)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 100 anmeldelser

Anmeldt 5. december 2022 fra mobile enheder

Jeg skulle hente Take away. Manden der sad der var vildt sur og ubehøvlet. Maden smager ok men jeg skal klart aldrig derhen igen

Dato for besøg: december 2022
Tak, JanniN52
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 1. oktober 2022 fra mobile enheder

Udmærket mad. Meget fedtet, og ikke meget smag. Egentlig ikke noget, som jeg vil anbefale en anden gang med så mange andre gode thaisteder i Aarhus. Måske vi bare bestilte det forkerte?

Dato for besøg: oktober 2022
Tak, idaErasmussen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2022 fra mobile enheder

Super venlig betjening. Rigelige mængder mad. Særdeles velsmagende og autentisk.
Kunne dog godt have været mere "spicy" ;-)

Dato for besøg: juli 2022
Tak, Hvilsom
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 29. april 2022 fra mobile enheder

Lækkert mad, autentisk lækkert thailandsk. Servicen er i top. Kan stærkt anbefales
Prisvenlig menu, så alle kan være med.

Dato for besøg: april 2022
1  Tak, Susan M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på Den Hvide Orkide, kiggede også på

 

Har du været i Den Hvide Orkide? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.