“Super sted - med et bredt”
Anmeldelse af Fratelli Pizzaria

Fratelli Pizzaria
nr. 118 af 886 Restauranter i Århus
Restaurantoplysninger
Anmeldt 6. marts 2020 fra mobile enheder

Super sted - med et bredt udvalg. God service, hyggelig indretning og hurtig servering. Vi kommer helt klar igen.

Dato for besøg: februar 2020
2  Tak, 313bj_rnc
Sprog

Anmeldt 19. januar 2020

Nyt sted for os.
Hyggelig uformel sted fin service.
pænt udvalgt i pizz, Pris hvor alle kan være med

Dato for besøg: januar 2020
    • Mad
Tak, Gitte N
Anmeldt 17. juli 2019 fra mobile enheder

Super god pizza hver eneste gang. Altid frisk og af en høj kvalitet. Kan varmt anbefales. Vi kommer i hvert fald igen. :)

Dato for besøg: juli 2019
Tak, Line S
Anmeldt 2. juli 2019 fra mobile enheder

Rigtig god pizza med gode råvarer i hyggelige familie venlige omgivelser, kan anbefales til de kræsne sjælde

Dato for besøg: juni 2019
2  Tak, kianse
Anmeldt 5. juni 2019

Man bliver altid mødt med et smil og overskud når man træder ind i fratelli. Jeg elsker deres pizzaer, især nr. 6.

Dato for besøg: juni 2019
Tak, Mahsatara

Rejsende, der kiggede på Fratelli Pizzaria, kiggede også på

Århus, Østjylland
Århus, Østjylland

Har du været i Fratelli Pizzaria? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering