Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.374)
Filtrer anmeldelser
1.374 resultater
Medlemsvurdering
650
574
117
26
7
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
650
574
117
26
7
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 1.374 anmeldelser
Anmeldt d. 28. juni 2020

Dejligt hotel med god beliggenhed. absolut anbefalelsesværdigt. Dejlig morgenmad. God betjening. Der var dog støj fra ombygning/tilbygning til hotellet, men det startede først kl. 7 og så var det svært at parkere i gården.

Dato for ophold: juni 2020
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, dhhp2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 21. juni 2020

Der var pænt og rent. Morgenmad var også super lækker. Værelset er fint indrettet, ikke så neget pjat. Men der blev Meget varmt værelse uden Air condition. Vinduerne kunne ikke åbnes med gardinerne nede.. der var meget trafikstøj fra vejen. Så der blev super varmt på værelset...

Dato for ophold: juni 2020
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, kristiannjessen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. juni 2020

Hyggeligt lille hotel, der faktisk ikke er så lille, når man først kommer ind. God morgenmad, gode værelser med dejlige senge. Ligger rigtigt godt, hvis man skal være i midtbyen. Har været der flere gang før, og sagde også denne gang "vi ses næste gang"

Dato for ophold: juni 2020
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, brt219
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 9. juni 2020

Dejligt hotel central beliggende, perfekt for by ferie, tæt på det meste.
God morgenmad, portions anrettet som foranstaltning mod corona.
Værelset var rent og pænt, dog lidt slidt.
Hotellet var under renovering ved vores besøg, men det mærkede vi ikke noget til under opholdet.

Dato for ophold: juni 2020
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, E5141QQmichaelo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. juni 2020 fra mobile enheder

Små og hyggelige værelser med designer møbler. Hotellet er under ombygning, men uden at det skabte nogle som helst gener for os.
God morgenmad som serveres på små tallerkener og skåle pga covid-19, men bliv endelig ved med det, det var hyggeligt.
Søde og serviceminded personaler.
Vi kommer gerne igen en anden anden gang.

Dato for ophold: juni 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, SusanneSuldrup
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser