Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Den ægte franske vare.”
Anmeldelse af French Corner

French Corner
nr. 20 af 627 Restauranter i Århus
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 5 $ - 8 $
Køkkener: Fransk
Restaurantoplysninger
Anmeldt 16. marts 2018 fra mobile enheder

Vi fik begge crepes med spinat og æg, og de smagte godt og er frisklavede.
Vi overvejede en crepe som dessert også, men var faktisk mæt og tilfreds.
Det er dejligt at spise crepe på ægte opskrift og med de rigtige ingredienser. Det har vi ikke haft i Århus i mange år.
Vi kommer tilbage en anden gang.

Dato for besøg: marts 2018
Tak, 748Rita
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (91)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 91 anmeldelser

Anmeldt 29. maj 2017

Min kone og jeg har spist hos Marion (fra Saint-Malo) ved hendes vogn i kødbyen, København og et par gange i Aarhus.

Marion og Pierre er også mobile. De rykkede ud til et arrangement på Sjælland, hvor de trakterede gæsterne med deres crêpes. Til alles store tilfredshed.

Dato for besøg: april 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, Gorm L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. april 2017

Ved The French Corner er maden så lækker og helt frisk da man kan se at de laver det man bestiller med det samme! Man kan dufte de lækre crepes og galettes nærmest lige fra når man kommer ind i Århus street food, så mig og min kæreste var sikker på at det var her vi ville spise. Servicen er altid i top og man bliver altid mødt med et smil! Kæresten der er franskmand elskede dem så kvaliteten er perfekt, ejerne er jo også selv franske så man kan forvente rigtig fransk kvalitet :-)

Dato for besøg: april 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, JohanneR97
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. december 2016

The French Corner, har med deres crepes og galettes et godt udvalg af pandekager, som både findes som madpandekager/galettes og dessert/crepes hvor deres galettes oveni er glutenfri så også allergigere kan få en dessert. alt i alt en fremragende oplevelse med masser af lækker mad til billige penge.

Dato for besøg: december 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Jonas S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. december 2016 fra mobile enheder

French corners galettes er lavet af boghvede og udgør et måltid på en helt anden måde end de mere søde crepes. Jambon fromage udgaven kan stærkt anbefale. Desuden er de glutenfri

Dato for besøg: november 2016
1  Tak, Anne A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
French_Corner, Gérant hos French Corner, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. december 2016
Google Oversæt

Hello. Yes you are right: in France we can make a complete meal with a galette (salty) and a crepe (sweet). Thank you for your comment and to appreciate French food.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på French Corner, kiggede også på

 
Århus, Østjylland
Århus, Østjylland
 

Har du været i French Corner? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering