Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mad og super servering”
Anmeldelse af Raadhuus Kafeen

Raadhuus Kafeen
nr. 26 af 672 Restauranter i Århus
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 13 US$ - 39 US$
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Kvarter: Midtbyen
Anmeldt 25. december 2022

Stadig byens bedste frokost restaurant, veltilberedt mad serveret med et frisk pust af det søde og imødekommende personale.
Fiskefileterne er intet mindre end fantastiske og vil man lige toppe den, med yderligere fisk, så prøv stjerneskuddet, det er ubestridt det bedste stjerneskud der serveres i Aarhus.
Ps. Pariserbøffen er bestemt heller ikke at gå fejl af:-)
Frokost i Aarhus = Raadhuus Kafeen

Dato for besøg: december 2022
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, Mht42
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldelser (569)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 569 anmeldelser

Anmeldt 13. december 2022

Kan varmt anbefales , igen en positiv oplevelse ,maden atmosfæren I top ,har kun ros om rådhuscafeen

Dato for besøg: december 2022
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, jacobmA4945TK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 12. december 2022 fra mobile enheder

Rugbrødet virkede som noget der var gået på dato i den nærmeste Rema. Karrysalaten til silden var elendig. Anden var tør. Tjenerne prøvede hele tiden at sælge flere drikkevarer - hvilket de selvfølgelig også skal, men de var meget pushy.

Dato for besøg: december 2022
Tak, Safari47369930073
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 28. oktober 2022 fra mobile enheder

Fantastisk spise sted midt i Aarhus god service og god dansk mad så er i i Aarhus er det et besøg vær hus at bestille tid eller er det svært at få bord

Dato for besøg: oktober 2022
1  Tak, 764benter
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 20. oktober 2022 fra mobile enheder

Endnu en god oplevelse på Rashid Kaffeen - Maden er god dansk kvalitet, men betjeningen løfter lige stedet til helt i top!

Dato for besøg: oktober 2022
1  Tak, nielsaageh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på Raadhuus Kafeen, kiggede også på

 
Århus, Østjylland
 

Har du været i Raadhuus Kafeen? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.