“Et fantastisk sted midt i Århus mam spiser fantastisk , god Dansk mad skal sørge for at bestille bord eller er der optag”
Anmeldelse af Raadhuus Kafeen

Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Kvarter: Midtbyen
Anmeldt 28. oktober 2022 fra mobile enheder

Fantastisk spise sted midt i Aarhus god service og god dansk mad så er i i Aarhus er det et besøg vær hus at bestille tid eller er det svært at få bord

Dato for besøg: oktober 2022
1  Tak, 764benter
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 20. oktober 2022 fra mobile enheder

Endnu en god oplevelse på Rashid Kaffeen - Maden er god dansk kvalitet, men betjeningen løfter lige stedet til helt i top!

Dato for besøg: oktober 2022
1  Tak, nielsaageh
Anmeldt 6. august 2022 fra mobile enheder

Min kæreste og jeg har lørdag den 6 august spist på Raadhus kafeen. Det var fantastisk mad og virkelig god service. Kan varmt anbefales

Dato for besøg: august 2022
1  Tak, claust617
Anmeldt 4. august 2022

Det er et madsted, det er værd at besøge igen. Igen god mad, som vor mor lavede den, velsmagende og rigeligt. Her kommer man bare igen og det kan også ses på tilstrømningen, husk at reservere bord. Betjeningen var høflig og opmærksom, men lidt overbelastet.

Dato for besøg: juli 2022
    • Mad
Tak, Anders K
Anmeldt 28. juli 2022 fra mobile enheder

Frokost til 6 mand, hurtig betjening, god vellavet mad og rigeligt af det, god stemning i hyggelige omgivelser - Klart et sted man kommer igen!

Dato for besøg: juli 2022
1  Tak, nielsaageh

Rejsende, der kiggede på Raadhuus Kafeen, kiggede også på

Århus, Østjylland

Har du været i Raadhuus Kafeen? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering