Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Virkelig en god oplevelse.”
Anmeldelse af Restaurant Kronborg

Restaurant Kronborg
nr. 62 af 270 Restauranter i Aalborg
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 15 $ - 29 $
Køkkener: Dansk, Bar
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Lokalt køkken, Familier med børn, Romantisk
Spisemuligheder: Udendørsservering, Reservationer
Anmeldt 22. september 2020

Vi fik stegt flæsk med persillesovs og hjemmelavede rødbeder. Sprød flæsk, lækker sovs samt nogle virkelig gode hjemmelavede rødbeder. Betjeningen var både imødekommende og venlig. Alt helt perfekt.

Dato for besøg: september 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 999clausn
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (70)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

1-5 af 70 anmeldelser

Anmeldt 17. august 2020

Vi fik en Kronborg platte, som havde alle de gode ting (sild, rejer, røget ål, fiskedeller, røget laks og kyllingesalat), som alle var lavet fra bunden af friske råvarer. Og ikke mindst meget lækkert brød.

Men jeg kan ikke give den sidste stjerne, da der manglede citron til dellerne/rejerne og desværre blev det serveret på en tallerken som var totalt fyldt op - det ville se meget mere appetitligt ud, hvis det var arrangeret lidt pænt på en større tallerken.

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, hmpDenmark
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Vi fik alle stjerneskud, som jeg vil betegne som middel. Ikke ringe - men heller ikke et der efterlod en med en oplevelse af de større.
Dér hvor kæden desværre hoppede helt af var drikkevarerne - eller i hvert fald den ene.
Ville gerne have en cola light, som de også havde. Coca Cola eller Pepsi er lige fedt for mig. Men dette var en Thy Cola light.
Jeg spurgte tjeneren om hun selv havde smagt den, hvilket hun ikke havde. Det burde hun, selvom hun nok ikke har den store indflydelse.
Den kan bedst betegnes som noget i stil med en meget ringe icetea. Selv cola man kan lave på sodastream er LANGT bedre - og det siger ikke så lidt!
Det burde næsten forbydes at servere sådan noget. Og så at betale kr. 30. for den.
Så selvom drikkevarer normalt ikke betyder det store, så var jeg rystet.
2 stjerner - hvis de havde serveret en blot rimelig cola light, så havde de fået 3 stjerne.
Så jeg kommer nok ikke retur. Men fint hvis andre synes det er et godt sted.

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Gnome68
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 fra mobile enheder

Vi besøger altid Kronborg og spiser deres frokost, når vores båd er på de kanter. Maden er frisk, håndlavet og lokal. Vi nyder deres gode betjening og veloplagte smil hver gang vi besøger Kronborg. Også i disse corona-tider har de helt styr på afstand og rengøring.
Vi betragter Kronborg som VORES frokostrestaurant, fordi det er der vi allerhelst vil spise frokost.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, kaffesmagerdejligt
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Vi tog over for at smage Nordjyllands største tartelet men fik Nordjyllands bedste. Virkelig lækker og meget meget stor.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, Shelion3
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Kronborg, kiggede også på

 

Har du været i Restaurant Kronborg? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering