Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Perfekt åndehul i byen

Kildeparken er perfekt plet i byen. En legeplads for de små. Musik træ for alle generationer. En... læs mere

Anmeldt d. 20. september 2019
702annak
,
Odense, Danmark
fra mobile enheder
KILDEPARKEN I AALBORG.

KildeParken i Aalborg er een af de mange parker i Aalborg. KildeParken er lige til højre for... læs mere

Anmeldt d. 9. august 2019
738aaa
,
Aalborg, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 165 anmeldelser
  
Google
Anbefalede oplevelser i og omkring Aalborg
Anmeldelser (165)
Filtrer anmeldelser
165 resultater
Medlemsvurdering
70
72
19
3
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
70
72
19
3
1
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 165 anmeldelser
Anmeldt d. 6. november 2019

Det er hlt unik at man kan mindes en musik kunstner i Kildeparken ved at høre lidt af deres musik i en flot park

Dato for oplevelse: september 2019
Tak, olfert123
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. september 2019 fra mobile enheder

Rigtig mange kendte har plantet et træ i kildeparken. Med træet er der fulgt et musikstykke og en stolpe med en knap til afspilling. Ser man hen over parken, vil man hurtigt sammenligne med en kirkegård.

Til daglig bor nogen af aalborgs “udstødte” i området. De har deres plads, hvor de får sig en tår over tørsten.

Kildeparken danner hvert år også rammen om Aalborgs store karneval

Dato for oplevelse: september 2019
Tak, LiselotteM4
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 20. september 2019 fra mobile enheder

Kildeparken er perfekt plet i byen.
En legeplads for de små.
Musik træ for alle generationer.
En grøn plet, hvor der er plads til alle.
Og perfekt til en gå tur.

Dato for oplevelse: september 2019
Tak, 702annak
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 9. august 2019 fra mobile enheder

KildeParken i Aalborg er een af de mange parker i Aalborg. KildeParken er lige til højre for, Aalborg kongres og kultur centret. I parken er der blevet plantet træer af nogle af verdens bedste musiker, hvor der kan trykkes på en knap, og man kan hører, et stykke musik, af diverse kunstnere, som har givet konserter i Aalborg. Tæt på tog station og Hotel Hvide hus. Mvh Dan Fruergaard. Aalborg. Danmark. Håber at du i vil have en rigtig dejlig dag, weekend i vores dejlige by.

Dato for oplevelse: august 2019
Tak, 738aaa
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 7. august 2019

Historisk gammel park, grønne plæner, springvand og scene.
De syngende træer er en del af parken, når en stor muskier/kunstner har optrådt i byen, planter de et træ, ved træet er der en knap, så man kan hører en bid sang fra den pågældende kunstner.
adgang til Aalborg banegård fra parken.

Dato for oplevelse: september 2018
Tak, Roentved
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser