Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Booking.com
105 $
Se tilbud
Expedia.com105 $
Hotels.com105 $
eDreams105 $
CheapTickets105 $
Travelocity105 $
Priceline105 $
Vis 14 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (77)
Filtrer anmeldelser
77 resultater
Medlemsvurdering
6
24
22
11
14
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
6
24
22
11
14
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 77 anmeldelser
Anmeldt d. 24. september 2020 fra mobile enheder

Et vil nedbrud gav en uventet overnatning i Aalborg.

Hotel Jomfru Ane henvender sig med sin placering i Jomfru Ane gade mest til det unge publikum.

Værelset var ikke så stort men havde det nødvendige. Det var rent, men lidt slidt.

Dato for ophold: september 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Jan S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 1. september 2020 fra mobile enheder

Ganske fint hotel, små men fine og rene værelser. God valuta for pengene inkl. lækker simpelt morgenmad med alt hvad man ku ønske. Super centralt placeret uden at man kan høre larm fra gaden og 24 timers check-in uden problemer...

Dato for ophold: august 2020
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, Mikael S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 22. august 2020 fra mobile enheder

Hyggeligt hotel med centralt beliggenhed. Ligger i Jomfru Ane Gade, hvor der er en masse festglade mennesker, men det gjorde ikke så meget. Der lå ørepropper klar, på værelset, men jeg lukkede vinduerne og sov fint gennem natten.

Jeg boede på værelse 115, som ligger direkte ud mod gaden, og var der fredag til lørdag.

Personalet er flinke og imødekommende. Faciliteterne er fine, og morgenmaden er ok.

Dato for ophold: august 2020
Rejsetype: Rejste alene
Tak, Keld Marstrand W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. marts 2019 fra mobile enheder

Vi valgte hotellet netop fordi det ligger i jomfru ane gade.Kanon stemning i gaden, en masse fest glade mennesker. Vi kunne sagtens sove om natten på trods af musik og mennesker og vores værelse havde vinduer lige ud mod alle værtshusene. Super modtagelse, lækkert værelse og lækkert morgen buffet. Kommer der absolut igen når vores vej går derop ad.

Dato for ophold: april 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Dorthe H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
hoteljomfruane, Manager hos Hotel Jomfru Ane, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. marts 2019

Kære Dorthe,

Mange tak for at tage tid til at gennemgå vores hotel. Vi sætter pris på, at du kunne lide placeringen, vores personale, værelset og morgenmaden. Vi håber, at vi altid kan give dig denne oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen på vores hotel i fremtiden.

Med venlig hilsen,
Luigi Jianu

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 9. marts 2018 fra mobile enheder

Fint lille hotel. Men ikke dansk betjening og meget små værelser.
Rent og pænt. Morgenmaden er god men ikke overdådig.

Hoteller har indgang fra Jomfru Ane gade, men jeg oplevede ikke nogen støj eller ubekvemmelighed af det.

Dato for ophold: marts 2018
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, kgkrnsnfkxbe
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser