Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Ganske fint hotel, små men fine og rene værelser. God valuta for pengene inkl. lækker simpelt morgenmad med alt hvad man ku ønske. Super centralt placeret uden at man kan høre larm fra gaden og 24 timers check-in uden problemer...
Dato for ophold: august 2020
Rejsetype: Rejste som par
Spørg Mikael S om Hotel Jomfru Ane
1 Tak, Mikael S
Hyggeligt hotel med centralt beliggenhed. Ligger i Jomfru Ane Gade, hvor der er en masse festglade mennesker, men det gjorde ikke så meget. Der lå ørepropper klar, på værelset, men jeg lukkede vinduerne og sov fint gennem natten.
Jeg boede på værelse 115, som ligger direkte ud mod gaden, og var der fredag til lørdag.
Personalet er flinke og imødekommende. Faciliteterne er fine, og morgenmaden er ok.
Dato for ophold: august 2020
Rejsetype: Rejste alene
Spørg Keld Marstrand W om Hotel Jomfru Ane
1 Tak, Keld Marstrand W
Vi valgte hotellet netop fordi det ligger i jomfru ane gade.Kanon stemning i gaden, en masse fest glade mennesker. Vi kunne sagtens sove om natten på trods af musik og mennesker og vores værelse havde vinduer lige ud mod alle værtshusene. Super modtagelse, lækkert værelse og lækkert morgen buffet. Kommer der absolut igen når vores vej går derop ad.
Dato for ophold: april 2018
Rejsetype: Rejste som par
Spørg Dorthe H om Hotel Jomfru Ane
Tak, Dorthe H
hoteljomfruane, Manager hos Hotel Jomfru Ane, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. marts 2019
Kære Dorthe,
Mange tak for at tage tid til at gennemgå vores hotel. Vi sætter pris på, at du kunne lide placeringen, vores personale, værelset og morgenmaden. Vi håber, at vi altid kan give dig denne oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen på vores hotel i fremtiden.
Med venlig hilsen, Luigi Jianu
Indberet svar som upassendeTak. Vi sætter pris på din feedback.