Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“5 stjerne 👍👍”
Anmeldelse af Lifli sushi

Lifli sushi
nr. 94 af 272 Restauranter i Aalborg
Køkkener: Sushi
Restaurantoplysninger
Anmeldt 30. januar 2020 fra mobile enheder

Rigtigt godt mad især den " Lifli Dragon ",, priserne er normal, de har en god service,, ja for lifli sushi igen

Dato for besøg: januar 2020
Tak, mohamadk936
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (62)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt pĂĄ ĂĄret
Sprog

1-5 af 62 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2019 fra mobile enheder

Lækker og varieret sushi med rigtig god kvalitet til prisen.
Vi bestilte online og vores mad kom til tiden.
Der var alt for lidt soja ( men det er der altid) og så var der chili Mayo med , hvilket var lidt spøjst. Vi ville hellere have haft mere soja :)

Dato for besøg: juli 2019
Tak, mlthor
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2019 fra mobile enheder

Det er bedste sushi, jeg har aldrig smagt sådan før, super god service, tak for jeres lækkert sushi

Dato for besøg: juli 2019
Tak, F2718FL_
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. maj 2019

Sushien er helt klart det hele værd, for det smager super godt!

Men de er dog ofte forsinket med maden, og sĂĄ sent som igĂĄr ventede vi 2 timer og 10 minutter pĂĄ en levering.

Dato for besøg: maj 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, josephinef558
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. maj 2019 fra mobile enheder

Ok god sushi, men ikke noget ud over det sædvanlige. I fht. pris er kvaliteten på sushien ok. De havde ikke fået fat i vores bestilling da jeg ringede, så måtte afgive bestilling 2 gange. På trods af, at vi bestilte take away i god tid, endte vi med at sidde og vente på sushien i godt 30 min, da vi kom og skulle hente den.

Dato for besøg: maj 2019
Tak, biklo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede pĂĄ Lifli sushi, kiggede ogsĂĄ pĂĄ

Aalborg, Nordjylland
Aalborg, Nordjylland
 
Aalborg, Nordjylland
Nørresundby, Aalborg
 

Har du været i Lifli sushi? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering