“Italien i Aalborg”
Anmeldelse af Sticchi´s - LUKKET

Sticchi´s
Prisklasse: 150 kr. - 250 kr.
Køkkener: Italiensk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 5. februar 2017

Nu kommer jeg en del i Italien, og kender efterhånden en masse gode spisesteder dernede... Sticchi er et af ganske få i Aalborg som ER som at være i Italien...

Super god mad!!

• Mad
1  Tak, MartinADChristensen
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 19. januar 2017

Her får man den originale pizza fra Napoli Smagen er super perfekt
ægte buffalo ost Så kan det ikke blive beder

Tak, Neptunus168
Anmeldt 5. januar 2017

Rigtig god restaurant der serverer ægte rustikke italienske pizzaer. Lidt cafeteria-agtig indretning men rigtig god betjening

Dato for besøg: oktober 2016
1  Tak, Michael_Andersen2014
Anmeldt 10. december 2016 fra mobile enheder

Byens bedste pizza fås hos Sticchi's på Kastetvej. Stenovnen står midt i restauranten og er med til at skabe en hyggelig stemning, som man får, når man besøger et pizzaria i Italien. Absolut 100 % anbefaling herfra 😊

Tak, 125nilsm
Anmeldt 1. november 2016

En meget speciel og autentisk restaurant bygget op omkring en stenovn.
Med udgangspunkt i at det er et landkøkken, var det formidabel mad som i al sin enkelhed var perfekt.

Dato for besøg: oktober 2016
1  Tak, rup1967

Rejsende, der kiggede på Sticchi´s, kiggede også på

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering