Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super-nice Italy pizza”
Anmeldelse af Azzurra Nordkraft

Azzurra Nordkraft
nr. 44 af 274 Restauranter i Aalborg
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 7 $ - 53 $
Køkkener: Italiensk
Spisemuligheder: Levering, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Levering, Reservationer
Anmeldt 12. august 2021 fra mobile enheder

Jeg var blevet anbefalet denne italienske restaurant inde i Nordkraft. Det var en super nice oplevelse, og denne pizza jeg bestilte var rigtig god. Maden kom relativt hurtigt.
Et imødekommen personale var tilstede. Det var alt i alt godt og i særdeleshed, et meget hyggeligt sted. Det kan jeg klart anbefale turister og andre.
Jeg besøger helt sikkert denne pizza restaurant igennår jeg er i byen

Dato for besøg: august 2021
Tak, TommyT629
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (168)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 168 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2021 fra mobile enheder

En fin italiensk restaurant i Ålborg.
Vi fik pizza, som absolut var i den gode enden med gode råvarer.
Lidt alternativ ligger restauranten inde i et gammelt kraftværk, og vi sad ved stranden - idet der er anlagt en kæmpe sandkasse med strandstole og strandlegetøj. Det var rigtigt hyggeligt.
God betjening og rimelige priser.
Vi kommer gerne igen.

Dato for besøg: juni 2021
1  Tak, boh917
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Jacek K, Ejer hos Azzurra Nordkraft, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. august 2021

Hej, mange tak for det

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 28. juli 2021

Vi bestilte bord og kom rettidig. Vi kan ikke bedømme maden da vi gik inden vi fik bestilt.
Efter 30 minutter opgav vi al henvendelse til betjeningen og gik andet sted hen.

Dato for besøg: juli 2021
Tak, X7724JUjohnnyl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Jacek K, Ejer hos Azzurra Nordkraft, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. juli 2021

Hej vi beklager men vi opleve meget travlt periode nå mange mennesker kommer på samme tid, det giver udfordring med betjening. Det er vi ked af især nå det er mangel på personale.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 2. maj 2021 fra mobile enheder

Tak for endnu en god oplevelse i restauranten, altid venlig betjening og jeres pizza er absolut de bedste der findes når man ikke er i Italien.

Dato for besøg: maj 2021
Tak, P7463LNpeters
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Jacek K, Ejer hos Azzurra Nordkraft, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. maj 2021

Tusinde tak

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 6. august 2020 fra mobile enheder

Lækker pizza, specielt hvis man en sommeraftener tager den med sig ned på havnefronten... de ser ikke ud af meget og heller ikke i størrelsen, men de mættet dejligt og smager fantastisk... Det så også hyggeligt ud inde i Nordkraft med det unikke det har at byde på, men vi var mere til havnefronten den sommeraftener... ☀️

Dato for besøg: august 2020
1  Tak, Mikael S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
jacekk571, Markedsføring hos Azzurra Nordkraft, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. august 2020

Mange tak for denne dejlig anmeldelse

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Azzurra Nordkraft, kiggede også på

 

Har du været i Azzurra Nordkraft? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering