Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
erik
København, Danmark

Super hotel

5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 8. okt. 2023fra mobile enheder
Professionelt - imødekommenhed - gode senge - super morgenmad
Gode p-muligheder i underetagen - der 6 clever el-opladere
Hotellet ligger centralt med smukke omgivelser - jeg har hver gang boet på
11. etage, her er god udsigt ind over byen og Limfjorden i horisonten.
Dato for ophold: oktober 2023
Rejsetype: Rejste med venner
Problemer med denne anmeldelse?
Svarede 9. okt. 2023
Kære gæst

Af hjertet mange tak for din meget søde anmeldelse af dit besøg her hos os - hvor er det dejligt at du har nydt dit ophold her hos os.

Vi håber at du har lyst til at besøge os igen en anden gang.

Comwell Hvide Hus Aalborg
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
    944 kr.
    874 kr.
17.1 km fra Comwell Hvide Hus Aalborg
Vis flere hoteller i Aalborg
Anmeldt d. 11. september 2023

Der var ingen aircondition og meget varmt. TV'et havde kun få kanaler og ingen mulighed for tilslutning af egen telefon, pc eller hdmi. Badeværelsesdøren havde et stort hul på indersiden. Bruseren sprøjtede ud på hele gulvet da der hverken var forhæng eller dør. Betalt parkering, men ingen garanti for plads selvom det var bestilt. Ingen minibar eller køleskab. Morgenmaden var gennemsnitlig, men arrangeret så man skulle stå i kø til alting.

Dato for ophold: september 2023
Tak, TripleXmaster
Anette Piilgaard, Gæsteservice/reception hos Comwell Hvide Hus Aalborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 10. oktober 2023

Kære gæst
Tak for dit besøg her hos os, jeg er ked af at dit ophold ikke helt svarede til dine forventninger.
Det er korrekt at vi ikke har AC på værelserne, vi håber at muligheden for at åbne døren ud til balkonen og viften på værelset kan tage den værste varme.
Vi er på ved at skifte alle vores tv ud, så vores gæster fremover vil have mulighed for at streame og bruge HDMI stik på tv, det hjælper naturligvis ikke dig, det forstår jeg.
Jeg håber at du har lyst til at besøge os igen en anden gang - trods alt, du skal være meget velkommen.
Rigtig god dag til dig

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 20. august 2023 fra mobile enheder

Medarbejdernes indstilling til deres arbejde er uovertruffen. Det er sjældent at møde service på dette høje niveau fra alle, vi mødte.
Værelset på executive-etagen (14) var fint.
Vinduerne kunne trænge til at blive pudset, men det er småting, når servicen er så god.

Dato for ophold: august 2023
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Line Krogh P
Anette Piilgaard, Gæsteservice/reception hos Comwell Hvide Hus Aalborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. oktober 2023

Kære Line
Mange tak for dit besøg her hos os og mange tak for dine 5 stjerner!

Hvor er det dejligt at læse at dit besøg svarede til dine forventninger, jeg skynder mig at dele dine rosende ord om mine kollegaer, det varmer mit hjerte.

Vi arbejder på at få skiftet vores balkonpartier, det er en lidt omfattende opgave, men vi er helt enige i, at det ville være tiltrængt.

Tak for din skønne feed back, det sætter vi stor pris på.

Anmeldt d. 25. juli 2023

Fantastisk mad og betjening i restauranten. God beliggenhed til zoo, historisk museum og byen. Gode senge, og morgenmad. Ligger tæt på grønne områder også. Nemt med parkering, som man dog skal betale for som eneste lille minus.

Tak, Alette H
Anette Piilgaard, Gæsteservice/reception hos Comwell Hvide Hus Aalborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. juli 2023

Kære gæst
Mange tak for din fine anmeldelse af dit ophold her hos os - og mange tak for besøget.
Vi håber at du har lyst til at besøge os igen en anden gang.
Vi ønsker en rigtigt dejlig sommer

Anmeldt d. 21. juli 2023

God beliggenhed ift. zoo, byen og grønne områder. Nem check-ind og dejligt med parkering. Skønt stort værelse med to badeværelser (den ene med toilet og brus, den anden med badekar). LÆKKER morgenmad og utrolig venligt personale. Alt i alt en god oplevelse.

Tak, kristinjj95

Kære Kristin
Mange tak for dit besøg her hos os på Comwell Hvide Hus Aalborg - og mange tak for dine 5 stjerner, dejligt at du havde en god oplevelse her hos os.
Vi håber at kunne byde velkomne igen en anden gang.
God sommer

Anmeldt d. 20. juli 2023

Vi var meget skuffede over vores ophold på Comwell Hvide Hus hotel i Aalborg. Værelset vi fik var i en forfærdelig tilstand, med snavs, hår, ridser, kalk og skimmel overalt. Vi følte os utilpas og væmmes under vores ophold. Vi har boet på dette hotel før og det var meget bedre, men denne gang var det en katastrofe. Vi ved ikke, hvad der er sket med kvaliteten og renligheden af dette hotel, men det skal forbedres hurtigt. Vi vil ikke anbefale dette hotel til nogen, før de løser disse problemer. Denne oplevelse har fået os til at tvivle på vores planer om at bo her igen over julen.

• Værelser
    • Renlighed
Tak, chrisglbrg

Kære Chris
Tak for dit besøg her hos os - og tak for din tilbagemelding.
Det er naturligvis ikke sådan vi ønsker vores gæster skal opleve vores hotel, og jeg syntes bestemt heller ikke dette er vores normale standard.
Jeg håber at i alligevel har l alligevel har lyst til at besøge os til jul, i e altid meget velkomne til at kontakte os, hvis vi skal tale om jeres oplevelse.
God sommer til jer