Fik ikke det værelse som var lovet efter bestilt og betalt ringede og spurte om det var et handicap værelse fik af vide ja, da jeg vi kom ikke handicap vær. Fra hotel til vær 40 meter i grus, fik af vide kunne bare køre frem og tilbage i min bil. Ind og ud med kørestol i lille bil. Kunne ikke komme ind af fordør i alm manuel kørestol og ikke plads på værelset til kørestol heller ikke ved seng 60 cm dør ind til wc kan ikke dreje i gang ikke engang uden fodpedaler. 70 cm bred gang . 14 grader varmt i værelset. Fugtige fjerdyner, fugtige væge mm. Fik af vide da spurte efter handicap værelser det har vi ikke af dem der var der sent eftermiddag da jeg kon og igen aften da vi kom tilbage fra sygehuset jeg skulle på sygehuset til undersøgelse . Hyggelig krostue god mad, sad i bil ude og sov fra midt nat da man ikke kunne få vejret af fugtig luft dårligt indeklima på værelse, ham der var med var syg efterfølgende næsten 14 dage han sov på vær til kl 7 , han var også ude flere gange om natten, men det var koldt ude og hotel krostue låst til kl 8. ingen morgen bad meget kold vand, fik en undskyldning af dame om morgen vi fik fejl værelse sagde hun , God morgenmad. Fuld pris afligevel for værelset, ved ikke om jeg tør at prøve igen. I feb 2020 lejede vi os ind i Aalborg.