Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Peder647

Godt hotel

Anmeldelse af Scandic Aalborg City
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 2. jul. 2024
Som vanlig, god morgenbuffet. God beliggenhed, dog var trapperne over mod Aalborg Banegård dårlige(under rep.)? Godt personale
Dato for ophold: juni 2024
4,0 ud af 5 boblerRenlighed
4,0 ud af 5 boblerService
5,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Problemer med denne anmeldelse?
Finn Rosenqvist, General Manager hos Scandic Aalborg City, svarede på denne anmeldelse
Svarede 22. jul. 2024
Hej og tak for besøget.

Vi siger tak og er på trapperne med en ny belægning på trapperne til den ene indgang.
God sommer
Hilsen
Finn
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
995 kr.
5.3 km fra Scandic Aalborg City
16.8 km fra Scandic Aalborg City
"Privaten"
8.3 km fra Scandic Aalborg City
Svømmehallen og dertilhørende wellness var sindsygt lækkert
  • Vio.com
0.9 km fra Scandic Aalborg City
Restaurant
Vis flere hoteller i Aalborg
Anmeldt d. 8. april 2024

Jeg havde hørt, at Scandic - som et af de eneste steder - gør noget for at få folk med fødevareallergi til at føle sig velkommen, og de slår sig på deres hjemmeside også stort op på at have en separat afdeling på morgenmadsbuffeten til folk med cøliaki og laktoseintolerans.

Men jeg kan ikke påstå at jeg gik derfra med en god oplevelse. Det er sandt, at der er et lille separat køleskab med fx laktosefri mælk, smørbar og yoghurt, små glas med glutenfri cornflakes og en toaster mærket "glutenfri" samt knækbrød og små boller. Men der er ikke noget tilbehør til disse ting, for INTET på den almindelige buffet var mærket med allergener, så det var ikke til at se om der fx var gluten/laktose i pålægget, de ristede pølser eller den hæslige, smagløse "hasselnøddecreme". (Er der virkelig nogen med intakte smagsløg som kan holde ud at spise dén?)

Så folk med fødevareallergi er velkomne til at tage et stykke tørt knækbrød med laktosefri smørbar eller smagløse cornflakes med laktosefri mælk, men derudover må man gå forgæves eller risikere at blive syg ved at smage på hvad "almindelige" mennesker bliver præsenteret for.

Jeg havde håbet at jeg var gået derfra med en beslutning om at NU tager vi på Scandic hver eneste gang, for her er jeg velkommen - men nej. Og hvorfor er det at "almindelige" mennesker, de rigtige mennesker, de vigtige mennesker, får serveret croissanter, to slags wienerbrød, pandekager og bag-selv-vafler og romkugler, mens folk med fødevareallergi ikke engang fortjener en tør småkage?

Jeg er faktisk mere skuffet over at have besøgt Scandic Aalborg end de andre hoteller jeg har været på. De andre er i det mindste ærlige om at de helst er fri for at jeg kommer - Scandic lover en masse, men er i sidste ende ikke interesseret i at behandle folk med allergi med samme værdi som alle andre.

Selve hotelværelset var OK og rent - men hvorfor er der enkeltsenge på et værelse til et par, og så skubbet fra hinanden? Vi lever ikke i '60'erne længere. Receptionisten var sød og hotellet lå fint centralt. Men i sidste ende er jeg mere skuffet og ked af oplevelsen end jeg er glad for at jeg tog afsted. Men som allergiker må man også bare lære aldrig at håbe på noget. Vi skal være taknemmelige bare vi får lov til at eksistere.

Dato for ophold: april 2024
  • Rejsetype: Rejste som par
Tak, Cathrine P
Finn Rosenqvist, Direktør hos Scandic Aalborg City, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. april 2024

Kære gæst.
Tak for din valide feedback. Vi skal beklage at du havde andre forventninger end det du oplevede.
Det er korrekt at Scandic som den eneste hotelkæde har en separat afdeling for allergikere. Alle øvrige produkter kræver en henvendelse til vores personale. Produkter på vore menuer og buffet varierer, hvorfor vi ikke allergimærker øvrige produkter på alle Scandic morgenmads buffeter. Vi tager dit synspunkt med til vores centrale ansvarlige herfor.
Hoteller tilbyder ofte værelser med twin senge, således at en gæst alene på værelset får en seng 90 x 210 cm. Vi har dog superior værelser med king size senge. De koster en smule mere afhængigt af efterspørgslen.
Tak for de øvrige roser om hotellet og personalet.
Mvh

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 9. marts 2024 fra mobile enheder

Imødekommende og venlig checkin, fine værelser, der er ro og ikke støj fra gaden eller gangen.
Lækker morgenbuffet og søde og venlige værter.
Hotellet ligger perfekt til arrangementer i AKKC og gåafstand til restauranter og midtby. Anbefales.

Rejsetype: Rejste med venner
Tak, anders_jensen82
Finn Rosenqvist, Direktør hos Scandic Aalborg City, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. marts 2024

Kære Anders Jensen.
Hele teamet siger dig stort tak for besøget og dine flotte ord om os, og din fine anbefaling. Vi håber at du vil besøge os snart igen.
Mange tak

Anmeldt d. 8. marts 2024

Jeg har nu været her en del gange inden for det sidste år og jeg bliver nok også ved da hotellet ligger centralt i forhold Ålborg midtby, meget venligt og særdels service mindet personale.
Morgen maden er Scandics mest fantastiske og personalet er fantastisk, og man føler sig virkelig velkommen

Tak, Jens Ø

Kære Jens Ø,

Tusind tak for de flotte roser om hotel, personale og morgen mad. Vi hører gerne hvad vi kan gøre mere for dig, få evt. at opnå en samlet bedre vurdering end de 3 stjerner, der ikke står i balance med dine individuelle vurderinger på hhv. 4 og 5.
Med de bedste hilsner og på gensyn.

Anmeldt d. 8. marts 2024

Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af Tripadvisor LLC eller dennes partnere. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Indberet svar som upassende
Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt d. 12. januar 2024

Dato for ophold: januar 2024
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Finn Rosenqvist, Direktør hos Scandic Aalborg City, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. februar 2024