Var, på fribillet fra "Nordjyske", på lysvandring gennem den julepyntede have. Det samlede indtryk... læs mere
Vi kom gratis ind som årskortholdere til Ree Park - havde vi ikke haft mulighed for at komme gratis... læs mere
Mikroskopisk zoo. Næsten ingen dyr. 720 kr forn2 voksne og 2 børn.
Alt er total nedslidt og det minder og dyrplageri med de små bure til dyrene.
Jeg er selvfølgelig ked af den oplevelse I har haft af Aalborg Zoo.
Vi har i dag ca. 120 forskellige dyrearter. Vi har asiatisk løve, sumatratiger. borneo orangutang, kattalemurer, isbjørn, afrikansk elefant, los, giraf, flere arter af antiloper, zebra, vortesvin, dværgflodhest o.s.v, så jeg synes bestemt vi har nogle spændende og fascinerende dyr. Udvikling har i mange år gået på færre dyr på samme areal, da vi skal kunne tilbyde dyrene bedre og bedre forhold. Samtidig gør vi jo alt hvad vi kan for st sikre at dyrene har et godt live mens de er i vores varetægt. Derfor undrer det mig at du oplever burene som små og at det minder om dyrplageri, men jeg er jo nødt til at acceptere at det er det du oplever.
På forhånd synes jeg prisen var lige høj nok, men efter ca. 3 timer derinde måtte jeg konstatere at oplevelsen gjorde prisen ligegyldig. Aalborg Zoo er lykkedes fantastisk med tilrettelægningen af stierne, måden man går igennem Zoo og oplever dyrene kan umuligt være en tilfældighed - ved slutningen føltes det rent faktisk som om min kæreste og jeg havde lært en del. Tak!
Hej Thomas
Tusind tak for den pæne anmeldelse. Når man som I både har en god oplevelse herinde og synes, at man også får noget med herfra, kan vi ikke ønske os mere. Vi glæder os til at se jer en anden gang. Søren
En rigtig dejlig zoologiskhave med eksotiske og anderledes dyr.
Gode bænke til madpakken og en legeplads mm.
Bestem en besøg værd
Hej Margit.
Mange tak for den pæne anmeldelse og dejligt I havde en god dag. Søren
Fantastisk zoo hvor man ved at dyrene har det godt, og der gøres alt fo at passe på deres helbred.
Udseendemæssigt er det helt utroligt!
Mange tak for den pæne anmeldelse. Fantastisk at du opelver at vi gør hvad vi kan for at give dyrene et godt liv her hos os. Søren
Vi var et par, som besøgte Ålborg Zoo lørdag den 19/11, for at se dyr, og vigtigst at se deres juleudsmykning.
Vi ankom ved 13 tiden, for at bruge et par timer påsat se dyrene, derefter sad vi og fik lidt at spise og noget varmt at drikke mens mørket langsomt faldt på, hvorefter parken viste sig fra sin meget flotte side, da alle lysene kom til deres rettighed, hold da op hvor er det smukt, fantastiske farver, og så er der et fantastisk spil mellem lys og store kugler og naturen. Jeg har set Tivoli i København, men mener at Ålborg zoo er flotter.
Da vi gik rundt kom en mand ud fra skoletjenesten med et skilt hvor der stod “åben kom ind”, det var en kæmpe oplevelse, vi måtte røre ved næsten alt, og han fortalte en masse, og grinede da min kone fortalte at zoo`s elefanter ikke er pæne, hun er fra Thailand, og kan bedst lide de asiatiske elefanter, glatte og tykke. Den mand der var i skoletjenesten var fantastisk, informativ og underholdende, jeg gik hele tiden med tanken at han da måtte være i familie med Poul Thomsen, for det var det samme sind.
Jeg kan kun anbefale alle at besøge Aalborg zoo, og især i perioden hvor der er pyntet op til jul. Jeg overvejer faktisk at komme igen for at se det hele en gang mere.
Kan kun give min bedste anbefaling.
Hej Martin
Tusind tak for den pæne anmeldelse. Dejligt I havde en god dag heroppe. Søren
Vi har været her mange gange og elsker og kommer her. Dyrepasserne er så gide til og fortælle.
Her til halloween har de pyntet haven.
Man kan selv grille medbragt mad. Til skoleferie kan man være heldig der er bål hvor man købe og lave pandekager, popkorn eller skumfiduser.
Hej Signe
Tusind tak for den pæne anmeldelse. Dejligt I havde en god dag heroppe. Søren