Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
117 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 14.10.22
Expedia.com
125 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 15.10.22
Book nu, betal under opholdet
Agoda.com
108 US$
Se tilbud
Hotels.com125 US$
Priceline125 US$
Travelocity125 US$
Vis 14 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (220)
Filtrer anmeldelser
220 resultater
Medlemsvurdering
53
90
65
7
5
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
53
90
65
7
5
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 220 anmeldelser
Anmeldt d. 30. juli 2021

Virkelig serviceminded og smilende personale. Lækker morgenbuffet og gratis varme drikke plus hyggekomsammen om eftermiddagen med gratis kage og slush ice til børnene. Det er ældre værelser og bystøj må forventes med åbne vinduer om sommeren (især de forb... måger). Men det opvejes af en dejlig stemning og uovertruffen personale!

Dato for ophold: juli 2021
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, 903dinaf
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 18. oktober 2020

Super lækkert hotel i centrum af Aalborg.
Meget professionel, serviceminded og sødt personale.
Vi havde booket det billigste værelse, men fandt ud af at sengen kun var 130 cm bred. De var meget behjælpsomme med at opgradere værelset og vi kunne tjekke ind med det samme ca 1½ time før. Meget pænt og meget rent hotel. Skønt med en gratis kaffeautomat døgnet rundt og der var forskellige kager og frugt til fri afbenyttelse fra kl 15 _ 17. Fantastisk morgenmad .

Dato for ophold: oktober 2020
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, 13s_renk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 22. juli 2020 fra mobile enheder

Fint hotel med god betjening, en god morgenbuffet, god betjening samt pæne og velfungerende værelser. Men der var for megen trafikstøj i det værelse som vi havde ud mod vejen.
Hotellet har parkeringsmulighed med begrænset plads.

Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste som par
2  Tak, jpoulsendk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 6. marts 2020

Jeg ankom kl 00:30 og blev mødt af en ældre og meget venlig mand i receptionen, han kunne tilbyde mig en fantastisk Schiøtz Øl af varianten Mørk Mumme. Det var en god måde at slutte aftenen af på - troede jeg. Jeg åbner døren til værelset og bliver med det samme omfavnet af en ro som kun ellers er at finde hjemme hos min egen mor. Ydermere var der også karbad på badeværelset DET ER LUKSUS GOD NAT. Næste morgen går jeg ned til morgenmad og mine kinder straffer mig endnu engang da mit smil står ridset ind i mit ansigt. lækkert og varieret mad MED INGEFÆR SHOT!!! Fandme i orden. TAK FOR DENNE GANG JEG KOMMER HELT SIKKERT TILBAGE.

Dato for ophold: februar 2020
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, 461christoffern
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 21. maj 2019 fra mobile enheder

Dejligt hotel, centralt placeret. Man kan gå rundt til det der foregår i byen.
Gode senge, høflig betjening og dejlig morgen buffet
Der er ikke ret mange parkeringspladser, men der ligger en stor p plads lige overfor. Der har vi parkeret flere gange uden problemer

Dato for ophold: maj 2019
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, HelleB166
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser