Mere
- Gratis wi-fi
- Besøg hotellets website
Mere
Vis færreVi boede med vores tre børn på et stort værelse. Værelset var super godt indrettet. Det eneste minus var den seng som mine drenge skulle sove på. Nærmest en sovesofa men ike særlig god kvalitet. Ellers har stedet service, mad og faciliteter helt i top og vi kommer gerne igen
Kære familie.
Tak for besøget i år, vi ser frem til et gensyn. Mange tak for roserne og fordi I bruge tid på at skrive et par ord om os.
Mange hilsner
Finn
Ok hotel i scandic standard lidt mørk restaurant god service let adgang til værelser og fin parkering oplevelsen er generelt i den lave ende men ok ingen støj på værelset selvom det ligger tæt på trafikeret vej
Morgenmad var fint og der var rigelige mængder og stort udvalg dog er jeg ikke til bacontern men foretrækker bacon i skiver
Kære Torben A.
Tak for din forbrugte tid med at give os et par rosende ord. Dem sætter vi pris på. Vi arbejder i Scandic løbende med tilpasninger og forbedringer, og tager dine inputs til os.
Mange tak
Finn
Nemt og hurtigt at bestille værelset - også som denne gang close to date. Rart at kunne tjekke ind sent, samt at kunne få en kop kaffe ved ankomsten. Værelset var super klart. Interiør på værelset var også i orden. Alt i alt en positiv oplevelse.
Kære Preben.
En kæmpe tak for dine flotte ord om vores hotel og personale.
Vi glæder os til at se dig igen.
mvh