Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
158 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 16.10.22
Book nu, betal under opholdet
Expedia.com
158 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 16.10.22
Book nu, betal under opholdet
ScandicHotels.com
151 US$
Se tilbud
Hotels.com158 US$
Priceline158 US$
Travelocity158 US$
Vis 16 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (248)
Filtrer anmeldelser
248 resultater
Medlemsvurdering
79
93
49
16
11
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
79
93
49
16
11
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
6-11 af 248 anmeldelser
Anmeldt d. 8. november 2021

Rent værelse m alt der er behov for. Meget stille, hvilket er super dejligt. Det eneste jeg manglede var muligheden for take away fra restauranten. Morgenmaden var helt fantastisk, super lækkert. Særligt var jeg vild med muligheden for at lave havregrød, godt tænkt.

Dato for ophold: november 2021
  • Rejsetype: Rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Tak, HH-Henriette
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Finn Rosenqvist, Direktør hos Scandic Aalborg Øst, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. november 2021

Kære Henriette.
Tak for roserne og din fine feed back. Vi har en SHOP, som sædvanligvis kan præstere et lille udvalg af sandwiches og wraps., eller er vi gerne behjælpelig med at skaffe noget udefra, når restauranten er lukket.
mange hilsner
Finn

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 6. november 2021

Dato for ophold: oktober 2021
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af Tripadvisor LLC eller dennes partnere. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Finn Rosenqvist, Direktør hos Scandic Aalborg Øst, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. november 2021

Indberet svar som upassende
Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt d. 25. oktober 2021

Dato for ophold: oktober 2021
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af Tripadvisor LLC eller dennes partnere. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Finn Rosenqvist, Direktør hos Scandic Aalborg Øst, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. november 2021

Indberet svar som upassende
Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt d. 15. oktober 2021

Fantastisk service, personalet er søde og imødekommende, tak for det.
Jeg havde 2 gode nætter, værelserne er pæne og rene, servicen på hotellet er i top.
Maden på hotellet er meget delikat og ligger over Scandic normale standard.
Skulle jeg afholde konference i Nordjylland ville jeg klart vælge Scandic Aalborg Øst

Dato for ophold: oktober 2021
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Tak, 1968Henrik
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Finn Rosenqvist, Direktør hos Scandic Aalborg Øst, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. oktober 2021

Kære Henrik.
Vi ser med glæde dine flotte kommentarer, Tak for besøget og dine fornemme ord. Det glæder hele teamet.
Vi håber at se dig hos os igen.

Mange hilsner
Finn

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 5. oktober 2021

Man fejler aldrig ved at vælge et Scandic Hotel, og det gjorde vi heller ikke denne gang. Værelserne er fine og rene og god service ved check-in. Bruchenicen var lidt træng, men vi kunne komme ud og ind af den. Men morgenbuffet levede ikke op til forventningerne, slet ikke om søndagen, hvor der manglede brød (alt brød) mellem kl. 09:05 og 09:40, det er bare ikke godt nok. Så kan man leve med at rundstykkerne ikke var sprøde men bløde om lørdagen, men at der mangler brød i 35 minutter, det må ikke ske.

Dato for ophold: oktober 2021
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Tak, HenrikG126
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Finn Rosenqvist, Direktør hos Scandic Aalborg Øst, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. oktober 2021

Kære Henrik.
Tak for besøget i en en travl weekend på hotellet. Vi siger tak for de rosende ord, og tager kritikken om afviklingen af den sidste time af søndagens morgenmad til os, der var vi desværre bare mere end et skridt bagefter. Det har vi selvsagt rettet op på.
Mange hilsner

Finn

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser