Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Super beliggenhed og service helt i top, med lækker morgenmad:) Rigtig fine værelser og skønne senge og plejeprodukter. Den bedste atmosfære og betjening af personalet.
Dato for ophold: oktober 2024
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Problemer med denne anmeldelse?
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Meget afslappet atmosfære. Kunne godt lide den måde receptionen var sat op. Lækker morgenmad. Let parkering. Beliggenhed tæt ved havnefront, shopping og cafe/bar/restaurant. Noget for alle. Kunne let komme til Nørresundby siden via kulturbroen.
Dato for ophold: august 2024
Rejsetype: Rejste med venner
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Denne virksomhed anvender redskaber fra Tripadvisor (eller en af Tripadvisors officielle partnere til indsamling af anmeldelser) for at opfordre til og indsamle anmeldelser fra gæster, inkl. denne.
Spørg Henrik M om Pier 5 Hotel
Tak, Henrik M
Lækkert hotel med en fantastisk beliggenhed - meget hjælpsomt og imødekommende personale hele vejen rundt - har altid levet op til vores forventninger - fantastisk morgenmadsbuffet
Spørg tulleskovby om Pier 5 Hotel
Tak, tulleskovby
Er vild med stilen & værelserne ♥️ Vi fik lige den udsigt, vi havde håber på & sov skønt i den høje seng 😉 der var fine mørklægningsgardiner, men vi fortrak at se solen & nattens lys fra sengen 🤗 Skal lige vende mig til at bestille rengøring 🤔 men det ved vi så til næste gang vi besøger Aalborg, for tænker let det kunne blive på samme hotel 😉 skøn morgenmad ikke at forglemme 😇
Værelsestip: Husk at bestille rengøring på værelset, hvis I ønsker det 😉
Spørg DayTrip13103049095 om Pier 5 Hotel
Tak, DayTrip13103049095
Vi tog en overnatning i vores ferie på dette skønne hotel, det første der mødte os var de varme, hyggelige omgivelser lige inden for døren og den søde receptionist. Pier5 ligger 50 meter fra vandkanten og har en lille "have" med hængekøjer og møbler hvor du kan nyde udelivet. Morgenmaden var noget helt særligt økologisk, hjemmelavet og bare lækker. Vi kommer helt sikkert igen :-) hilsen Dorthe og Heine Holm
Spørg dorthevholm om Pier 5 Hotel
1 Tak, dorthevholm
Super professionel og venlig betjening 😊 Skønt hotel med central beliggenhed. Super estetik/nordisk indretning ☺️ Fantastisk smukt. Mine varmeste anbefalinger 🇩🇰❤️
Rejsetype: Rejste med familie
Spørg HS18pjrm om Pier 5 Hotel