Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Super professionel og venlig betjening 😊 Skønt hotel med central beliggenhed. Super estetik/nordisk indretning ☺️ Fantastisk smukt. Mine varmeste anbefalinger 🇩🇰❤️
Dato for ophold: juli 2024
Rejsetype: Rejste med familie
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Problemer med denne anmeldelse?
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Fantastisk beliggenhed, centralt med god udsigt. Rigtig god morgenmad med et stort udvalg. Søde og imødekommende personale.
Dato for ophold: juli 2024
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Denne virksomhed anvender redskaber fra Tripadvisor (eller en af Tripadvisors officielle partnere til indsamling af anmeldelser) for at opfordre til og indsamle anmeldelser fra gæster, inkl. denne.
Spørg tpoder om Pier 5 Hotel
1 Tak, tpoder
Ligger i hjertet af Aalborg. Super dejlig hotelværelse og udsigten ud over vandet. Ingen problem med parkering. Morgenmaden er virkelig lækkert og dejlig rolige omgivelser.
Dato for ophold: juni 2024
Spørg W424UEsv om Pier 5 Hotel
1 Tak, W424UEsv
Dejlig beliggenhed ved vandet og flot udsigt. Toilet på værelse var dog under standard for en junior suite.
Dato for ophold: juni 2024
Spørg holstmikkel om Pier 5 Hotel
1 Tak, holstmikkel
Ligger perfekt i forhold til byen, dejligt hotel med god indretning, alsidig bar, mulighed for at sidde ude, skøn morgenmad.
Dato for ophold: maj 2024
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Spørg hba102 om Pier 5 Hotel
Tak, hba102
Skøn sted, fed lounge og bar område, skønt man ikke skal gå ud men kan hænge ud på hotellet. Sødt personale, gode drinks, rengjort værelse og morgenmaden var helt i top. Ligger dejligt centralt. Helt igennem fantastisk sted
Dato for ophold: april 2024
Spørg Karina Eva A om Pier 5 Hotel